AKBAŞ'TAN TUNCEL'E ZİYARET

S.S. 171 Nolu Gazipaşa Küçük Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Halil Akbaş ve yönetimi, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel’i ziyaret edip taleplerini iletti.

GÜNDEM 11.07.2024 11:22:00 0
AKBAŞ

S.S. 171 Nolu Gazipaşa Küçük Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Halil Akbaş, Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel’i makamında ziyaret etti. Başkan Akbaş’a ziyarette yönetim kurulu da eşlik etti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Akbaş, kooperatifin yürüttüğü çalışmalar hakkında Başkan Tuncel’e bilgiler vererek, Alanya ve Antalya’ya çalışan esnafların da taleplerini iletti. 


“TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”
Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel de Başkan Akbaş ve yönetimine ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası olarak tüm esnafımızın yanındayız.  S.S. 171 Nolu Gazipaşa Küçük Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatifinin ve şoför esnafının talepleriyle yakından ilgileneceğim. Yaşadıkları sorunları ilgili yerlere iletip, çözüm bulma noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: AKBAŞ' TUNCEL' ZİYARET