Tarih: 11.01.2023 10:36

AK PARTİ’DEN 10 OCAK ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahipleri Geylani Topaloğlu ve Selçuk Öztürk tarafından karşılanan Doğan ve Oğuz, Manşet Gazetesi ailesinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Sohbet havasında geçen ziyarette, Gazipaşa ve Gazipaşa gündemi konuşuldu.

 “YAYIN HAYATINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Ziyarette partinin çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, “Tüm teşkilatlarımız gibi, Gazipaşa’da da saha çalışmalarımız devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Antalya’da coşkulu bir şekilde karşıladık. Antalya’da düzenlenen programın yankıları halen devam ediyor.  Partimizin ve Reis’imizin ülkemiz için koyduğu hedeflere ulaşmak için bizler gece demeden, gündüz demeden çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Önümüzde ülkemizin geleceğini yakından ilgilendiren bir seçim var. Bu seçime de en iyi şekilde hazırlanıp, Reis’imize bir zafer daha kazandırmak istiyoruz” dedi. 

“ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜZÜ KUTLUYORUM”

Manşet Gazetesi ailesinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Doğan, “Sizler de, herkese eşit uzaklıkta, kamu yararını gözeterek, ilkeli, tarafsız bir şekilde yayın hayatınızı sürdürüyorsunuz. Ben bu doğrultuda, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyor, yayın hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

DOĞAN VE OĞUZ’A TEŞEKKÜR

Ziyaretle ilgili Manşet Gazetesi’nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan ve AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müzü kutlayan AK parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan ve AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz’a teşekkür ederiz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —