AK PARTİ’DE İSTİFA

Ak parti̇ Gazipaşa İlçe Başkanlığı adayları arasında ismi geçen AK Parti Gazipaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Musab Tuncer, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

SİYASET 18.09.2024 02:07:00 0
AK PARTİ’DE İSTİFA

Gazipaşa’da 2020 yılından bu yana AK Parti Gazipaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Musab Tuncer, görevinden istifa etti. İstifasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Tuncer, “15 yaşımdan beri farklı kademelerde görev aldığım ve büyük bir özveriyle çalıştığım teşkilatımızda, bir üye değil de bir aile olabilmek mottosuyla çıktığım yolda, 2020 Eylül’den bu yana,  İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nı yaptığım, her anında ayrı hikayeler biriktirdiğim sevdam, kavgam ve gençliğim olan AK Gençlik aileme iş yoğunluğundan dolayı  kendi isteğim ile veda ediyorum” dedi. 

 

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ 

“Her zaman Akdeniz’in İncisi Gazipaşa’mıza hizmet etmekten gurur ve onur duydum” diyen Tuncer, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Mevlüt Çavuşoğlu’na, İzmir Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan’a, AK Antalya İl Başkanı Ali Çetin’e, İl Gençlik Kolları Başkanımız Niyazi Alkan’a, MKYK üyelerine, milletvekillerine, İlçe Başkanımız Ramis Yiğit’e, Ali Doğan’a ve yönetimine, geçmiş dönem ilçe başkanlarına ve birlikte çalıştığı teşkilat arkadaşlarına tek tek teşekkür etti. 

 

“BU ŞARKI BURADA BİTMEDİ” 

Tuncer, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Bu şarkı burada bitmedi, sevdamız AK Partimize daha büyük Hizmetler için her zaman buradaydık, yine burada olacağız!”  

Öte yandan, Musab Tuncer’in ismi, önümüzdeki süreçte yapılacak AK Parti Gazipaşa İlçe Kongresinde muhtemel adaylar arasında gösteriliyor. >Geylani TOPALOĞLU 

 


Anahtar Kelimeler: PARTİ’ İSTİFA