AK PARTİ TAM KADRO SAHADA

Türkiye’de 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerine hazırlanan AK Parti İlçe Başkanı Doğan, “AK Parti’nin bir mensubu olarak kazanmadık gönül, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi.

SİYASET 26.04.2023 15:30:00 0
AK PARTİ  TAM KADRO  SAHADA

GAZİPAŞA Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan önderliğinde çalışmalarını sürdüren ilçe teşkilat üyeleri, ilçedeki tüm mahalle ve köyleri düzenli olarak ziyaret edip vatandaşlarla bir araya geldi. Gazipaşa İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte sahada çalışmalarına hız katan Başkan Ali Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye en güçlü desteği verebilmek için seçim çalışmalarına ilçedeki köylerde devam ediyor. 

“HALKIN SIKINTILARINI DİNLEDİ”

İlçe Başkanı Ali Doğan’a ziyaretlerde Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu, Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Erden ile Gençlik Kolları Başkanı Musab Tuncer de eşlik etti. İlk olarak saat 12.30’da Küçüklü mahalle toplantısına katılan ekip, mahalledeki teşkilat mensuplarıyla birlikte ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Ardından sırasıyla İnceğiz, Aydıncık ve Çalpınar’da mahalle toplantılarına katılan İlçe teşkilat üyeleri, köylerdeki evleri de ziyaret ederek halkın sıkıntılarını dinledi. 

“AK PARTİYE DESTEK İSTEDİ”

Ak Parti heyeti köy gezilerinin ardından saat 18.00’de ise Gazipaşa Öğretmenler Evi’nde muhtarlarla bir araya geldi. Saat 20.00’de Gazipaşa merkez mahallelerinden Kahyalar ve Sarıağaç’ta yapılan toplantı ile teşkilat mensuplarıyla buluşan İlçe Başkanı Ali Doğan ve beraberindekiler 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için AK Partiye destek istedi.

“KAZANMADIK GÖNÜL, ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ “

Teşkilatlanma çalışmalarının önemini ısrarla hatırlatan Başkan Ali Doğan, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar en çok önem verdiğimiz mahalle teşkilatlarımızın her birini ayrı ayrı mahallelerimizde ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde hem mahallemizdeki teşkilat çalışmalarımızı değerlendirdik hem de teşkilat mensuplarımız ile sohbet ettik. Bu şekilde mahalle ziyaretlerimizi belirli periyotlarla sık sık yapacağız. geçtiğimiz gün Çile Mahallemiz, Doğanca Mahallemiz, Gökçesaray Mahallemiz, Akoluk Mahallemiz ve Esenpınar Mahallelerimizi ziyaret ettik. Bugün Küçüklü, İnceğiz, Aydıncık, Çalpınar, Kahyalar ve Sarıağaç mahallelerindeydik. AK Parti’nin bir mensubu olarak kazanmadık gönül, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 


Anahtar Kelimeler: PARTİ KADRO SAHADA