AK PARTİ ADAY ADAYLARINI TANITTI

.

25.11.2023 10:06:00 0
AK PARTİ ADAY ADAYLARINI TANITTI

AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı başvurusu yapan isimlerin tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Partililerle bir araya gelen aday adayları hayata geçirmek için istekleri projeleri yeniden dile getirerek, destek istediler. 


AK PARTİ’DE yerel seçim takvimi işlemeye devam ediyor. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için AK Parti’nin belediye başkanlığı aday adayları için resmi başvuru sürecini tamamlayan AK Parti, yarın Antalya’da temayül yoklamasını gerçekleştirecek. AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı yoklama öncesi ay adaylığı başvurusu yapan isimlerin tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya İlçe Başkanı Ramis Yiğit, aday adayları ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları başkanları ile partililer katıldı. Partililerle bir araya gelen aday adayları hayata geçirmek istekleri projeleri yeniden dile getirerek, partililerden ve ilçe halkından destek istediler.


DOĞAN: AMACIMIZ AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİ DEVAM ETTİRMEK
Toplantıda ilk olarak söz alan AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Doğan, “Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; bizim amacımız kaldığımız yerden Ak Parti Belediyeciliğini devam ettirmek. 2001 yılında partimiz kurulacağı zaman öğretmenlik yapıyordum istifa dilekçemi verdim ve yola çıktım. Listemizi yaptık, sonra baktık kimse yanaşmıyor, listeyi oluşturamadık… Herkes kaçıyor… Biz ta o süreçte yola çıkanlardanız. Daha sonra hep beraber olduk… Fazıl Başkan ile beraber listemizi oluşturduk. Fazıl Başkanı seçtik. Ben tekrar görevime geri döndüm. O zaman ilk yaptığımız toplantıda 20, 30 civarı genç vardı salonda… Gençlere dedim ki “Bu dava kadim bir dava. Bu davanın gelecek kuşaklara aktaracağı kadın kolları ve gençlik kolları olmalı. Bunlar da neyi niçin savunduğunu bilmeli. Onun için güçlü bir şekilde hazırlanmalıyız ve gençlik kollarının, kadın kollarının içinden geleceğimizin ilçe başkanlarını, milletvekilleri, belediye başkanları ve meclis üyeleri çıkmalıdır” dedik ve öyle de oldu. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bırakın Gazipaşa’yı Antalya’yı, dünyayı yöneten bir dava haline geldi Ak Parti. Allah Recep Tayyip Erdoğan’a ve sizlere uzun ömürler versin” dedi. 
 

“EN ÖNEMLİ ŞEY, BELEDİYEYİ KAZANMAK”
2014’te belediye başkanı aday adaylarından biriydim. Yine şimdiki gibi 5 tane aday adayımız vardı. Arkadaşımızın bir tanesine görev verildi ve benim yaptığım şu oldu; Adayımızın arkasında dim dik durmak ve gittiği her yerde mikrofonu elime alıp Ak Belediyecilik ile Gazipaşa’yı tanıştırmak için Ak Parti lehine çalışmak oldu. Çalıştık ve kazandırdık. 2018’de ilçe Başkanlığı görevini tevdi etti genel merkezimiz. İlçe başkanı oldum. İlçe başkanlığını 5 yıl boyunca şanlı ve şerefli bir şekilde kadın ve gençlik kollarımla yürüttüm. Alnımızın akıyla aldığımız gibi alnımızın akıyla da kardeşimiz Ramis Yiğit’e devrettik. Devir meselesiyle ilgili bazı kafalarda soru işaretleri oluşturulmaya çalışıldı ama mesele aynen şudur; Sayın Cumhurbaşkanımız ‘Aday olacak il ve ilçe başkanları istifa etsin’ dediği için istifamı hemen verdim ve 2 buçuk aydır aday adayı yarışımı sürdürüyorum. Burada en önemli şey kimin aday olduğu değildir. En önemli şey, belediyeyi kazanmak… O zaman birlik ve bütünlük bizim ilacımız olacak. Bundan sonra hepimiz bir birimizin lehine konuşalım. Kimseyi kaybetmeden yolumuza devam edelim. Allah hepinizden razı olsun. Verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederim. Aday adayı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Ramis Yiğit başkanımın ve yeni yönetiminin maddi manevi yanında olduğumu da buradan deklare ediyorum. Sağ olun, var olun…” ifadelerini kullandı. 
 

ÇELİK: GAZİPAŞA’DA YILLARDIR YAPILAMAYAN İŞLERİ YAPTIK
Gazipaşa için çok güzel projeleri olduğunu dile getiren AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Adil Çelik, “Biliyorsunuz 2014’te biz seçim yaşadık. Hep birlikte dik durduk ve o seçimi kazandık. Gazipaşa’da yapılamayan hizmetleri yaptık. Tabi ki ben siyasetten değil, devlet memurluğundan gelen bir kardeşinizim. Siyasetçi de olamadım. Çok siyasetçi olmak istemedim. Ben özünde doktorum,  hizmet yapmayı, çalışmayı çok seviyorum. Kendime göre bir programım var. Dediğim gibi kendimi siyasetçi gibi görmüyorum. Siyasetçi değilim. Okumuş doktor olmuş, hizmet yapmaya gelmiş bir kardeşinizim. Sayın bakanımız ve milletvekillerimizin desteği ile Gazipaşa’da yıllardır yapılamayan işleri yaptık. Başkanlık dönemimde zaten 5 yılın ilk 2 yılı siyasetten gelmediğim için acemilikle, öğrenmeyle geçti. Sonraki süreçte işi öğrendik ama bir birimize kenetlenemedik maalesef. Ama yılmadık, çalışmaya devam ettik. 4 ay sonra seçim var. Geçen 5 yıl da Menderes Türel’in değerini çok iyi anladık. Mevcut başkan Mehmet Ali Yılmaz’ı asla eleştirmeyeceğim ama üzülerek söylüyorum ki bizim yaptıklarımızın bakımı bile yapamadılar. Yine eleştirmek istemiyorum ama bunları bilin, çünkü bunlar çok önemli. Birlikte yol yürüyeceğiz. Daha önce çok gündeme gelmedi. 220 kişi ile bıraktığımız belediyede şuan 430 kişi çalışıyor. 31 Mart’ta seçimi kazanırsak 1 kişiyi bile işten çıkarmayacağız. Ama çalışan çalışacak. Çünkü biz Gazipaşa’ya hizmet etmeye geliyoruz. Bunun için söz veriyoruz. Hastanedeki koltuk, hiçbir yerdeki koltuk bizim değil. Böyle bir dünyada şükredeceğiz hizmet edeceğiz. Çalışacağız. Ben yaptığımız hizmetleri saymayacağım. Biz göreve geldiğimizde 110 milyon lira Gazipaşa Belediyesi’nin borcu vardı. Evraklar kendilerinde. 1 milyon da Kahyalar’dan geldi Büyükşehir Yasası ile 111 milyon olmuştu” diye konuştu. 
 

AK BELEDİYECİLİĞİ GAZİPAŞA’YA BİR DAHA GETİRELİM
Çelik, “Biz bu dönemde yumruk gibi kenetleneceğiz. Ayrım olmayacak. Kenetleneceğiz. Asla bir birimize kırılma kenetlenme yok. Herkesin gönlünde bir aslan yatıyor. Oyunuzu istediğiniz kişiye verebilirsiniz. Anketler yapılacak ilerdeki zamanlarda. Kenetlenmezsek başarılı olamayız. Daha önceki dönemde buna şahit olduk. Ben kendi adıma belediye başkanlığına talibim. Daha önce acemilik dönemini geçirdim, kalfalığımı yaptım. Şimdi ustalık döneminde olduğumu düşünüyorum. Benim dışımda kim aday olur ya da kazanırsa da hepsine hakkım helal olsun. Gazipaşa’nın çözülemeyeceği hiçbir sorunu yok. Hatta bizim avantajımız var. Sayın Cumhurbaşkanımız 2028’e kadar iktidar. Dolayısıyla alamayacağımız hizmet yok. Benim de çok güzel projelerim var. Bunları inşallah daha sonra açıklayacağım. Zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. Hep birlikte tek yumruk olalım. 31 Martta Ak Belediyeciliği Gazipaşa’ya bir daha getirelim. Sağ olun, var olun…” dedi. 
 

BÜYÜKAKÇA: AK BELEDİYECİLİĞİ YENİDEN YAŞATMAK İÇİN ADAY ADAYI OLDUM
Bürokrasi tecrübesini siyasetle birleştirip Gazipaşa’ya kalıcı hizmetler kazandırmayı amaçladığını dile getiren AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Rıza Büyükakça, “Önümüzdeki 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mali idareler seçimleri kapsamında 22 yıllık bürokrasi tecrübemi siyasetle birleştirip ilçemizde hizmet vermek ve Ak Belediyeciliği yeniden yaşatmak için aday adayı oldum. Bizler sadece belediye hizmetlerine talip değiliz. Çünkü biz Ak Parti’yiz. Biz ilçenin bütün sorunlarına talibiz. Bu kapsamda da bir yola çıktık. Bu yolda da hep birlikte mücadelemizi vereceğiz. Hazırladığım ve hazırlayacağım projelerim hepimizin projesi. Yani başka bir arkadaşımız aday olduğu takdirde ben de bu projelerimle sahada canla başla hep birlikte mücadele edip 31 Mart’ta Ak Belediyeciliği burada tekrar yaşatacağız ve hedefimiz bu. Önümüzdeki seçimde yapmamız gereken tek şey birlik ve beraberlik içerisinde olmaktır biz de bunu başardık. Bütün aday adayı arkadaşlarımızla kenetlendik. Hep birlikte mücadelemizi vereceğiz ve 31 Mart’ta Ak Belediyecilik Gazipaşa’da devam edecek. Her mahallimizi gezdim gördüm ve mahallelerdeki sorunlara hakimim. Her mahallenin farklı sorunları var. Bunlarla ilgili projeleri de aday olan arkadaşımızla masaya yatıracağız ve ben de var gücümle mücadelemi vereceğim. Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum” dedi. 
 

AKÇOCUK: BU ŞEHRİ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ
AK Parti içinde verilen hiçbir görevden kaçamadığını söyleyen AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Mustafa Akçocuk, Gazipaşa’ya yeni fikirler, yeni umutlar ve yeni vizyonlar kazandırmak için aday adayı olduğunu belirterek, “Davamıza gönül evren siz dava arkadaşlarımla beraber bu şehri yeniden inşa edeceğiz.  Gazipaşa Belediyesi’ne Ak parti bayrağını vizyon ve projelerle dikmeyi planlıyoruz ve bunu hep birlikte başaracağız. Ekip arkadaşlarımızla birlikte bazı çalışmalarımız sonucunda ortaya gelen vizyoncu projelerden bahsedeceğim. İlçemizin şanına yaraşır bir şehir inşa edip marka şehri yapmayı düşünüyoruz. Çok farklı otoparklar ve transit geçişle trafik sorununun çözüleceğini düşünüyoruz. Toplu taşıma sistemi artık kangren olmuş durumda ve büyük bir bölümünü raylı sistemle çözmeyi planlıyoruz, bununla ilgili çalışmaları yaptık. Turizm, ziraat, tarım, balıkçılık, sanayi ve küçük organize sanayi alanlarında hazırlamış olduğumuz vizyonlu projeler şehrin ekonomisine katkı sağlayacak, şehrin ekonomik getirilerinin şehirde kalmasını da ayrıca önemsiyoruz. 
 

“AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ’Nİ GAZİAPAŞA’YA GETİRMEK İSTİYORUZ VE KARARLIYIZ”
Belediyeye 450’ye yakın personel alındığı söylendi. Personel alınabilir ama ihtiyaç olduğu zaman alınması gerekir. Fazla ve gerek olmayan durumlarda personel alımını da reddediyoruz çünkü alınıyorsa bir sebebi vardır. Gerektiği yerde herkesi eleştiririz. İlçemize yakışır bir belediye binasını en geç iki yıl içinde inşa ederek hizmete sunmayı düşünüyoruz. Sadece kazanmak yetmez, önemli olan icraata dökmektir. Spor üniteleri alanında da planlamalarımızı yaptık ve şehre kazandırmak istiyoruz. Unutulmaya yüz tutmuş kültürel değerlerimizi de yaşatmak istiyoruz. Belediyemize ait kaynakların ve arazilerin satılmasını kesinlikle istemiyoruz. Bu arazilerin sürekli gelir getiren arazi ve kaynak haline getirip kendi yağında kavrulan bir Gazipaşa inşa etmek zor değil. Eleştiri kültürüne de saygı duymak gerekir. Sayın Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın çalışmalarına bakınca projelerin vizyonel olmadığını ve bunların belediyenin kendi görevleri arasında olduğunu da söylemek isterim. Bizim vizyonel projelere imza atarak şehrimizi ilerleteceğimize inanıyorum. Gazipaşa halkımız hak ettiği refaha kavuşacaktır. Tartışmayı ve istişareyi teslim olmak ve uzlaşmanın arasındaki farkı da alanda yaratmamız gerekir. Ak Davada yol arkadaşlarım, hep birlikte bıkmadan ve usanmadan omuz omuza vererek Ak Parti Belediyeciliği’ni Gazipaşa’ya getirmek istiyoruz ve kararlıyız. Çıktığım bu yolda desteklerinizi bekliyorum. Sabırla dinlediğiniz için teşekkürler” dedi. 
 

DİLER: GAZİPAŞA YÜZYILINI YAŞATMAK İÇİN DESTEĞİNİZE TALİBİM
Gazipaşa’nın sorunlarına analık duygusuyla yaklaşıp, sorunları analık duygusuyla çözeceğini ifade eden AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Esen Diler, “Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Antalya’nın seçilmiş ilk kadın belediye başkanını Gazipaşa’dan çıkarmanızı istiyorum. Doğamızda olan analık duygusuyla bu şehri evladımız gibi görerek, evladımız gibi büyütüp, evladımız gibi sorunlarıyla ilgilenmek istiyorum. Daha çok çalışma zamanımız ve önümüze bakmamız lazım. Vatandaş kimin ne yapıp yapmadığını biliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Yüzyılı dedi ve biz de bunun için çaba gösteriyoruz. Adayımız olarak kim takdim edilirse hepimiz birlikte bir arada olacağız ve projelerimizi paylaşacağız. Gazipaşa Yüzyılını yaşatmak için desteğinize talibim” şeklinde konuştu. 


Anahtar Kelimeler: PARTİ ADAYLARINI TANITTI