AK KADINLAR MANŞET’İ ZİYARET ETTİ

AK PARTİ Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz, gazetemizi ziyaret etti.

SİYASET 2.02.2023 12:25:00 0
AK KADINLAR MANŞET’İ ZİYARET ETTİ

Gazipaşa Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahipleri Geylani Topaloğlu ve Selçuk Öztürk tarafından karşılanan Yılmaz’a, AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz ve kadın kolları yönetiminde bulunan AK Partili kadınlar eşlik etti. AK Kadınların Antalya’nın 19 ilçesinde yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren İl Kadın Kolları Başkanı Yılmaz, 2023 seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu. 


“BİR SEÇİMDEN DAHA FAZLASI”


2023 seçimlerinin ülkenin geleceğine yön veren bir seçim olacağını ifade eden AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz, “Bu seçim gelişen Türkiye’nin yoluna devam edip etmeyeceğini belirleyecek. Bu seçim; halka hizmeti, hakka hizmet olarak görenlerle hizmet nedir bilmeyenler arasında geçecek. Bu seçim; mazlumların haklarını arayanlarla, mazlumları görmeyenler arasında geçecek. Bu seçim; tek derdi ülkesinin bekasını düşünenlerle, koltuk kavgasına girip aday bile belirleyemeyen 6’lı masa arasında geçecek. Bizler; 2002’den bu yana doğru tercih yapıp, AK Parti’yi halkın hizmetkarı yapan halkımızın yine doğru tercih yapacağını biliyoruz” dedi.


“ÜLKESİ İÇİN DUR DURAK BİLMEYEN BİR CUMHURBAŞKANIMIZ VAR”


2023 seçimleri hakkında iddialı konuşan Yılmaz, AK Parti’nin 2023 seçimlerinde 21 yıldır olduğu gibi yeniden tek başına iktidar olacağını dile getirdi. Seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini dile getiren Yılmaz, “Bizler her zaman, yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Ülkesi için dur durak bilmeyen bir Cumhurbaşkanımız var. Cumhurbaşkanımızın çalışkanlığını örnek alıp, çalışmalarımıza yön veriyoruz. Dün olduğu gibi yarın da bu seçimlerden zaferle ayrılan taraf biz olacağız” diye konuştu. 
Gazeteye yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Geylani Topaloğlu ve Selçuk Öztürk; AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz, AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz ve AK Partili kadınlara teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: KADINLAR MANŞET’ ZİYARET