AK KADINLAR İSTİŞARE YAPTI

19 ilçenin AK Parti kadın kolları başkanları, AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş ve İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen İlçe Kadın Kolları Başkanları Toplantısı’nda bir araya geldi.

SİYASET 12.10.2022 13:01:00 0
AK KADINLAR İSTİŞARE YAPTI

AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, Antalya’da düzenlenen İlçe Kadın Kolları Başkanları Toplantısı’na katıldı. AK Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş ve İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz başkanlığında düzenlenen toplantıda, parti yöneticileri ve 19 ilçenin kadın kolları başkanları yer aldı. Parti çalışmalarının ele alındığı toplantıda, ilçelerde yürütülen ve yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantının ana gündem maddesini ise 2023 seçimleri oluşturdu. Saha çalışmalarında izlenecek yolun belirlediği toplantıda, seçim çalışmalarında kadın kollarına düşen görevlerden bahsedildi. Kadın kollarının ve kadın siyasetçilerin AK Parti önemli rollere sahip olduğunu dile getiren İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz, “Koordineli bir şekilde çalışıp 2023 seçimlerinde alınacak zaferde kadınlarımız önemli rol oynayacak. Bu süreçte her partilimiz gibi bizleri de büyük iş düşecek” diyerek seçim sürecinde kadın kollarının önemine değindi.

“VERİMLİ BİR TOPLANTI YAPTIK”

Antalya’da verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini dile getiren AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, “İlçe Kadın Kolları Başkanları Toplantımızı İl Başkanımız Sayın Av. İbrahim Ethem Taş ve İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Ayşe Keyik Yılmaz başkanlığında gerçekleştirdik. Parti çalışmalarımızı değerlendirdiğimiz toplantımızda Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Bilindiği üzere, 2023 yılında ülkemizin geleceğiyle ilgili çok önemli bir seçim yaşanacak. Bizler, dün olduğu gibi yarın da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimden zaferle ayrılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. AK Kadınlar olarak, seçim sonuna kadar sahada olup, seçimin kazanılması için mücadele edeceğiz” dedi.


Anahtar Kelimeler: KADINLAR İSTİŞARE YAPTI