AK KADINLAR ANKARA’DA İSTİŞARE YAPTI

Ak Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, Ankara’da yapılan İlçe Kadın Kolları Başkanları İstişare Toplantısı’na katıldı.

SİYASET 24.11.2022 12:48:00 0
AK KADINLAR ANKARA’DA İSTİŞARE YAPTI

AK PARTİ İlçe Kadın Kolları Başkanları İstişare Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı, Rize Milletvekili Hayati Yazıcı ve AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir başkanlığında Ankara’da yapıldı. Toplantıya AK Parti Gazipaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz ve 411 ilçe kadın kolları başkanları katıldı. Önemli konuların masaya yatırıldığı istişare toplantısında, 2023 seçimleri ile il ve ilçelerde yapılan çalışmalar ele alındı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, partisinin kadınlara verdiği önemden bahsetti. AK Parti’nin 21 yılda geçirdiği tüm genel seçimler, referandumlar ve yerel seçimlerde AK Kadınların önemli çalışmalara imza attığını dile getiren Keşir, aynı AK Kadınların 2023 seçimlerinin kazanılmasında önemli rol oynayacağını dile getirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı, Rize Milletvekili Hayati Yazıcı ise, 2023 seçimlerinin önemine değinerek, AK Kadınların yapacağı çalışmalara yön verecek açıklamalarda bulundu. Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılında yapılacak seçimlerin Türkiye için hayati önem taşıdığına vurgu yapan Yazıcı, “Tarihi anlamda önemli bu seçim, siyasi anlamda da çok önemli bir seçim. Ben inanıyorum ki aziz milletimiz feraset sahibidir, sezgileri güçlüdür, doğru olanı, iş üreteni, vizyoner olanı, milletin hizmetine ter dökenleri iyi tanıyor ve egemenlik hakkını da o doğrultuda kullanacaktır” dedi.

Yapılan toplantıda Gazipaşa’da yapılan çalışmalarla ilgili Hayati Yazıcı ve Ayşe Keşir’e bilgi aktaran AK Parti Gazipaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, 2023 seçimleri öncesinde yapılacak saha çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu. 47 il, 411 ilçeden Ankara’ya giden ilçe başkanlarıyla verimli bir toplantı yaptıklarını dile getiren Oğuz, “Hepimizin gayesi, daha önce yaptığımız seçimlerde olduğu gibi 2023 seçiminde de partimizi birinci parti yapmak. Bizler AK Kadınlar olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçebilmek için elimizden geldiğince çalışacağız. Milletimizin oluru ile partimizin 2023 hedefini, zaferle taçlandırıp yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: KADINLAR ANKARA’ İSTİŞARE YAPTI