AK GENÇLİK’TEN KAHVALTIYA DAVET

AK PARTİ Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Musab Tuncer, ilçedeki tüm gençleri yarın saat 10.00’da Öğretmen Evi’nde düzenlenecek kahvaltı programına davet etti.

SİYASET 11.11.2023 13:17:00 0
AK GENÇLİK’TEN KAHVALTIYA DAVET

AK Parti Gazipaşa Gençlik Kolları, Gazipaşa’daki öğrenciler ve gençler ile bir araya gelmek için ‘Birlik Kahvaltısı’ düzenledi. AK Parti Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Musab Tuncer’in ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programı saat 10.00’da Gazipaşa Öğretmen Evi’nde gerçekleşecek.

 

İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI DA KATILACAK

AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Niyazi Alkan ve Gazipaşa İlçe Başkanı Ramiz Yiğit’in de katılacağı programa ilçedeki tüm öğrenciler ve gençler davet edildi.

AK Parti Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Musab Tuncer, kahvaltı programıyla ilgili yaptığı duyuruda “Genç kardeşim; Birlik beraberlik içerisinde, emin adımlarla ilerlediğimiz, bu kutlu yolda düzenleyeceğimiz, İl Gençlik Kolları Başkanımız Niyazi Alkan ve İlçe Başkanımız Ramiz Yiğit’in katılımları ile ‘Birlik Kahvaltısı’nda sizi de aramızda görmekten onur duyarız.” ifadelerine yer verdi. >Vildan RENDE

 


Anahtar Kelimeler: GENÇLİK’ KAHVALTIYA DAVET