Tarih: 13.11.2023 12:06

AK GENÇLİK STARTINI VERDİ

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti’ye gönül veren gençlerle kahvaltıda bir araya gelen AK Parti Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Musab Tuncer, yerel seçimin startını verdi. Tuncer, “Adaylarımız belirlendikten sonra, adayımız kim olursa olsun ana kadememizle, genlik kollarımızla, kadın kollarımızla hep beraber sahada yeniden meydanlarda zafer türküsü çağırmak için koşturacağız” dedi. 

 

AK PARTİ Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Musab Tuncer, ilçedeki gençleri kahvaltıda konuk etti. Gazipaşa Öğretmen Evi’nde düzenlenen kahvaltıya Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Niyazı Alkan, Ak Parti İlçe Başkanı Ramis Yiğit, AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz ve çok sayıda genç katıldı. 

 

“SAHADA, HER SOKAKTA AK GENÇLİĞİN İZİ VAR”

Kahvaltının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Musab Tuncer, düzenlenen kahvaltıda, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Dava mücadelesinde birlik ve beraberlik içerisinde yol alacaklarını söyleyen Tuncer; “Biliyorsunuz ki geçtiğimiz seçim dönemi bizim için zorlu bir süreçti. Fakat yeni bir zafere imza atıp yeniden tarih yazmak için yollara koyulduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye Yüzyılı yeniden başlıyor” sloganıyla çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda sizlerle beraber yürüyeceğiz. Sahada, her sokakta Ak Gençliğin izi var” dedi. 

 

“BİRLİK KAHVALTISI YENİ BİR BAŞLANGICIN SESLENİŞİ OLDU”

Birlik kahvaltısı adı altında gerçekleşen kahvaltı programının aynı zamanda yeni bir başlangıcın seslenişi olduğunu söyleyen Tuncer; “14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta seçim sürecinde sandık başkanlığı yapmış, sandık müşavirliği yapmış kıymetli genç kardeşlerime de teşekkür ediyorum. Önümüzde bir yerel seçim var ve bu seçim 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek. Bunun için çok fazla bir sürecimiz kalmadı. Bu kahvaltımız birlik kahvaltısı olsa da yeni bir başlangıcın seslenişi oldu bizim için. 2024 seçimleri için önümüzde 5 ay gibi bir süre kaldı. Adaylarımız belirlendikten sonra, adayımız kim olursa olsun ana kadememizle, genlik kollarımızla, kadın kollarımızla hep beraber sahada yeniden meydanlarda zafer türküsü çağırmak için koşturacağız” ifadelerini kullandı. 

 

“GENÇLİK KOLLARINDA GÖREV ALMAK ÇOK BÜYÜK BİR GURURDUR”

Ak Gençliğin önemine değinen Ak Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz; “Ak Gençli bizim için çok önemli bir yere sahiptir. Bizler bu davaya gönül verdiğimizde çok genç yaşlardaydık. Beni yönlendiren bir abimin şöyle bir sözü vardı; “Hepiniz ilerde bulunduğunuz ili, ilçeyi yönetebilecek ve sorunlarına çözüm üretebilecek yetenekte olmalısınız. Bunun için de elinizi taşın altına koymanız gerekiyor, kendinizi geliştirmeniz gerekiyor” demişti. O günden bu yana işimizi layığıyla yapmak için koşturuyoruz. Ak Gençlik çok önelidir ve ülkenin gelişimi için gençlik kollarında görev almak çok büyük bir gururdur. Bu yola gönül veren ve çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi. 

 

“ÇALIŞMALARIN BAŞLANGICINI BURADA VERİYORUZ”

Programın sonunda genel açıklama yapan Niyazi Alkan, Ak Parti İl Başkanı Ali Çetin’in selamını getirdiğini söyleyerek başladığı konuşmasında saha çalışmalarının ve diğer çalışmaların başlangıcını düzenlenen birlik toplantısında verdiklerini belirterek; “Biz burada birlik- beraberlik derken beraberliğin lafta olmadığını ilçe başkanımızla, gençlik kolları başkanımızla ve kadın kolları başkanımızla göstermiş bulunmaktayız. Bunu da her zaman sahada göstereceğimizin garantisini veriyoruz. İl Başkanımız Ali Çetin’in de bizlere öncelikli olarak dediği şey; “Birlik ve beraberlik olursa samimiyet olur, teşkilat çalışmaları daha verimli ve başarılı olur.” Biz de bunun derdindeyiz ve onun için burada toplandık. Biz her ilçeye gideceğiz ve her ilçede farklı temaslarda bulunarak farklı noktalara değineceğiz. Ama asıl önceliğimiz Ak Gençlik’tir. Burada Ak Gençlik bunu gösteriyor şu andaki beraberlikten dolayı. Nasıl ki 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde sahada çocuklarımızla beraber bu başarı için bu galibiyet için çalıştıysak bundan sonra da 2024 seçimlerinde 31 Mart’ta zafere ulaşmak için tekrar çalışacağız. Çalışmaların başlangıcını burada veriyoruz. 

 

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE BU SÜRECİ YÜRÜTECEĞİZ”

Teşkilat bize hangi ismi söylerse Ak Gençlik duracak ilçe başkanı da arkasında duracak ve verilen isim bizler için önemli değil. Teşkilat kimi gösterirse önemli olan Ak Parti’dir, davadır, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasıdır ve bunun gayesinde olarak birlik ve beraberlik içinde bu süreci yürüteceğiz. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Ak Parti hükümeti var. Dik olalım, hiçbir zaman eğilmeyelim, hep birlikte her şeyin üstesinden geliriz” şeklinde konuştu. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —