Ahmet Tuncer’de depremzedeler yararına kermes

GAZİPAŞA İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ahmet Tuncer İlk Öğretim Okulu’nda kermes düzenlendi. Depremzedelere maddi destek sağlamak amacıyla düzenlenen kermesi Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun da ziyaret etti.

EĞİTİM 22.03.2023 13:56:00 0
Ahmet Tuncer’de depremzedeler yararına kermes

11 ili etkileyen deprem felaketinden etkilenen depremzedeler için Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan toplam 49 okulda depremzedeler yararına kermes düzenlendi. Dün Gazipaşa Ahmet Tuncer İlk Öğretim Okulu’nda düzenlenen kermes programına Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Şube Müdürü Bilal Dal, okul yönetimi, veliler, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı. Depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması ve okulda kaynaşmanın sağlanması için okulların bahçesinde düzenlenen kermeste birçok ürün birlik ve beraberlik yararına satışa sunuldu. Katılımcılar çeşitli ürünlerden satın alarak tüm geliri depremzedelere bağışlanacak olan kermese destek oldular.

Gazipaşa’da toplam 49 okulda kermes düzenlendiğini belirten Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül “Depremzedelerimiz yararına düzenlenen kermeslerimiz velilerimizin de desteği ile dayanışma içinde büyük ilgi gördü. Bugün de Ahmet Tuncer İlk Öğretim Okulu’ndayız. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Kaymakam Altun da deprem bölgesindeki vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için hazırlanan kermes ile öğretmen ve öğrencilerin duyarlılıklarını gösterdiğini belirterek, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.