Tarih: 12.01.2024 10:03

AHMET TUNCER, ÇİĞDEM SEZER'İ KONUK ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Millî Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin tarafından 81 ilde hayata geçirilen “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” çerçevesinde, şair ve yazar Çiğdem Sezer, Gazipaşa’da öğrencilerle buluştu. Ahmet Tuncer İlk ve Ortaokulu tarafından davet edilen Çiğdem Sezer, proje kapsamında öğrencilere “Yazma ve Yazarlık Becerileri” konulu söyleşi gerçekleştirdi.


ÖĞRENCİLER OKUMAYA TEŞVİK EDİLDİ
Sezer öğrencilere ’kitap okuma alışkanlığını nasıl kazanırız’, ’her gün kitap okumalıyız’, ’dilimizi zenginleştirmeli ve kelime hazinemizi artırmalıyız’, ’anlama ve anlatım becerileri kazanmanın önemi’, ’çevremizi temiz tutmalı’ gibi başlıklar altında bilgiler aktardı. Küçük yaştan itibaren okuma alışkanlığının kazanmanın önemine vurgu yapan Sezer,  öğrencileri okumaya teşvik etti.


BİLAL DAL, ÇİÇEK TAKDİM ETTİ
Program sonunda şair ve yazar Çiğdem Sezer’e teşekkür ederek çiçek takdim eden İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Dal, bu proje ile öğrencilerin dilimizin ve kültürümüzün zenginliklerini keşfetme fırsatı bulduğunu dile getirdi. Müdür Dal, “Öğrencilerimiz sözcüklerimizle buluşarak milletimizin kültürünü, birikimini ve düşünce dünyasını daha yakından tanıma fırsatı buldu. Programda emek veren Ahmet Tuncer İlk ve Ortaokulu eğitim yöneticilerine, öğretmenlere, velilere ve öğrencilere projeye verdikleri katkılar için de ayrıca teşekkür ederim. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu tür çalışmaları önemsiyoruz ve devamını sağlayacağız” ifadelerini kullandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —