AHENK’Lİ AŞURE İKRAMI

Cumhuriyet Ortaokulu’nda AHENK projesi kapsamında aşure etkinliği düzenlendi. Okulda görevli öğretmenler tarafından yapılan aşureler Kaymakam Altun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gül tarafından öğrencilere ikram edildi.

EĞİTİM 15.09.2022 18:49:00 0
AHENK’Lİ AŞURE İKRAMI

Antalya Valiliği himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde geçtiğimiz hayata geçirilen Antalya’da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) projesi, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında da uygulanmaya devam ediyor. Cumhuriyet Ortaokulu’nda AHENK projesi kapsamında aşure etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. AHENK projesi kapsamında Cumhuriyet Ortaokulu’nda görevli öğretmenler tarafından yapılan aşureler, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül tarafından öğrencilere ikram edildi. Ayrıca öğrencilere; bereketin simgesi olan aşurenin önemi, paylaşma ve kardeşlik konularında bilgi verildi.

Çağın becerileri ve insani değerleriyle donanmış, yaratıcı ve girişimci çalışmalar ile fark yaratarak bilime sevdalı, kültüre meraklı, duyarlı, nitelikli, sağlıklı ve mutlu bireyler amacıyla hayata geçirilen AHENK projesinin bu yıl da tüm okullarda uygulanmaya devam edeceğine dikkat çekildi.


Anahtar Kelimeler: AHENK’ AŞURE İKRAMI