AFETZEDELERİ YALNIZ BIRAKMADILAR

GAZİPAŞA Kaymakamı Orhan Altun’un eşi Bedriye Altun, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen afetzedelerin Gazipaşa’da konakladığı yurt, ev, pansiyon ve otelleri ziyaret etti.

GÜNDEM 16.02.2023 11:53:00 0
AFETZEDELERİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Gazipaşa binlerce depremzedeye kucak açtı. Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun’un talimatıyla ilçemizde bulunan otel, yurt ve özel konutlar depremzedelere açıldı. Kaymakam Orhan Altun’un eşi Bedriye Altun, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen afetzedelerin konakladığı yurt, ev, pansiyon ve otelleri ziyaret etti. Altun’a, İlçe Nüfus Müdürü Gülay Erkün, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Eşşe Çelik ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Muhasebe Sorumlusu Pınar Büyükakça eşlik etti. Ev, pansiyon ve otellere yerleşen afetzedeleri ziyaret ettikten sonra ilçemiz girişinde bulunan Güney Mahallesi Köy Konağı’nda afetzedeler için açılan ‘ücretsiz ikram alanını’ ziyaret eden Bedriye Altun ve beraberindekiler, depremden etkilenerek ilçemize gelen ve ilçemizden geçerken yemek ve dinlenmek için duran vatandaşlarla yakından ilgilenip, sohbet ettiler.

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun’un eşi Bedriye Altun, ziyaretlerinde; depremden etkilenen vatandaşlara yardım noktasında destek olan başta duyarlı Gazipaşa halkı olmak üzere, özveriyle çalışan kamu görevlilerine ve gönüllü vatandaşlara teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: AFETZEDELERİ YALNIZ BIRAKMADILAR