AFAD'IN GAZİPAŞA'DAKİ PROGRAMI TAMAMLANDI

GAZİPAŞA’DA, AFAD İl Koordinatörlüğünce gerçekleştirilen 5 günlük eğitim ve tatbikat programı dün itibariyle tamamlandı.

GÜNDEM 27.01.2024 11:21:00 0
AFAD

AFAD Antalya İl Koordinatörü Kamil Diniz önderliğinde Antalya’dan Gazipaşa’ya gelen AFAD ekibi, Gazipaşa’da bulunan AFAD gönüllüleriyle, Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ilk yardım eğitimi verdi. AFAD Antalya İl Eğitim Şube Müdürü Fadime Özbey’in de katılım gösterdiği eğitim ve tatbikatla geçen programlar dün tamamlandı. Eğitimlerle ilgili yapılan sınav sonucunda gönüllü personellere belge takdim edildi. AFAD Antalya İl Koordinatörü Kamil Diniz, ilçede düzenledikleri 5 günlük programda emeği geçenlere teşekkür ederek tatbikatlara ve verdikleri eğitimlere olan ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi. 


“VERİLEN EĞİTİMLERİN FAYDASI ÇOK BÜYÜK”
AFAD Gazipaşa İlçe Koordinatörü Sıtkı Altuner ise; “AFAD Antalya İl Koordinatörü Sayın Kamil Diniz önderliğinde gönüllü ve personellerin katılımıyla yapılan eğitim ve tatbikatları tamamlamış bulunmaktayız. Verilen eğitimler ve yapılan tatbikatların AFAD gönüllülerimiz için sağladığı fayda şüphesiz ki çok büyük. Başta AFAD Antalya İl Koordinatörü Sayın Kamil Diniz ve program sonunda aramıza katılan AFAD Antalya İl Eğitim Şube Müdürü Fadime Özbey olmak üzere gönüllülerimize eğitim veren eğitimcilere, katılım sağlayan gönüllülere ve ilçemizde böylesine faydalı bir programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Böyle bir programa vesile olmaktan duyduğum mutluluğu da paylaşmak isterim” dedi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27