AFAD EĞİTİMİ TAMAMLANDI

İHH Gazipaşa Gönüllü Arama Kurtarma Ekibi, “AFAD Hafif Seviye Akredite Sınavı” öncesi son eğitim ve bilgilendirme toplantısını gerçekleştirdi.

GÜNDEM 13.02.2024 11:03:00 0
AFAD EĞİTİMİ TAMAMLANDI

İHH Gazipaşa Gönüllü Arama Kurtarma Ekibi, AFAD tarafından istenilen tüm eğitimleri tamamlayarak Antalya’da katılacakları “AFAD Hafif Seviye Akredite Sınavı” öncesi son toplantısını tüm üyelerin katılımı ile Gazipaşa Öğretmenevi’nde gerçekleştirdi. İHH Gazipaşa Gönüllü Arama Kurtarma Ekibi’nin 2023 yılındaki faaliyet ve çalışmalarının da değerlendirildiği programın sonunda, eğitimlere katılım sağlayıp başarılı olanlara başarı belgeleri takdim edildi. AFAD tarafından istenilen ve İHH Gazipaşa Gönüllü Arama Kurtarma Ekibi’nin katılım sağlayarak tamamladığı eğitimler ise şu şekilde; İlk yardım, yangın, afet bilinci, doğada arama kurtarma, suda arama kurtarma, kentsel arama kurtarma, psikososyal destek eğitimi, akredite eğitimi, AFAD online eğitimleri (6 adet).
 

“SINAVA HAZIRLIK AŞAMASINI TAMAMLADIK”
İHH Gazipaşa Gönüllü Arama Kurtarma Ekibi üyelerinden Yunus Koç; “AFAD tarafından istenilen tüm eğitimleri tamamlayarak Antalya’da katılacağımız “AFAD Hafif Seviye Akredite Sınavı” öncesi son bilgilendirme toplantımızı da yaparak sınava hazırlık aşamasını tamamladık.  Programa ev sahipliğinden dolayı Gazipaşa Öğretmenevi idaresine, katılımlarından dolayı İHH Alanya Şube Başkanı Adnan Yavuz, İHH Alayı Arama Kurtarma Sorumlusu Ramazan Başkan ve İHH Eğitmeni Mehmet Taşdemir ile tüm gönüllülerimize teşekkür ediyoruz” dedi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27