AEDAŞ’IN GAZİPAŞA MÜDÜRÜ OĞUZ OLDU

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) Gazipaşa Müdürlüğü’ne Hüseyin Oğuz’un ataması yapıldı.

GÜNDEM 2.08.2024 09:35:00 0
AEDAŞ’IN GAZİPAŞA  MÜDÜRÜ OĞUZ OLDU

GAZİPAŞA’DA uzun yıllar Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) Arıza Giderim Bakım Müdürlüğü bünyesinde AOB Yetkilisi olarak görev yapan ve çalışmalarıyla ilçe halkı tarafından da büyük takdir toplayan Hüseyin Oğuz, yeni bir görevle terfi edildi. Oğuz’un dün sabah saatlerinde AEDAŞ tarafından Gazipaşa’ya müdür olarak ataması gerçekleştirildi. Evli ve 1 çocuk babası olan Oğuz, bugün yapılan devir teslimin ardından yeni görevine başladı. 
 

“HAYIRLI UĞURLU OLSUN!” 
Oğuz’a ilk ziyareti ise AEDAŞ Bölge Müdürü Semih Şahin gerçekleştirdi. Oğuz’a hayırlı olsun dileklerini ileten Şahin’in nezdinde ise devir teslim töreni yapıldı. AEDAŞ Gazipaşa’nın önceki müdürü Buğra Farsak’tan görevi devralan Hüseyin Oğuz, Farsak’a ilçede yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde (AEDAŞ Alanya Bölge Müdürlüğü-Yatırım Müdürü) başarılar diledi.


Öte yandan; AKDENİZ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan görev değişikliği ilçede sevinçle karşılanırken, AEDAŞ’ın Gazipaşa’da hizmetlerini daha etkin ve verimli bir şekilde yürüterek vatandaş memnuniyetini daha üst düzeylere çıkarmak amacıyla yeniliklere gidildiği ifade edildi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: AEDAŞ’ GAZİPAŞA MÜDÜRÜ