AEDAŞ Müdürü kazada hayatını kaybetti

GAZİPAŞA-ALANYA yolunda meydana gelen trafik kazasında Alanya AEDAŞ Alanya Bölge Müdürü Murat Akın Akkan hayatını kaybetti.

ASAYİŞ 2.11.2023 12:15:00 0
AEDAŞ Müdürü kazada hayatını kaybetti

Kaza, dün sabah saatlerinde Gazipaşa-Alanya D400 Karayolu’nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, işe gitmek için 06 CD 063 plakalı otomobili ile yola çıkan Alanya AEDAŞ Alanya Bölge Müdürü Murat Akın Akkan (37), yol kenarında bulunan çöp konteynerine çarptıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybedip savruldu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, kaza sırasında başını cama çarptığı öğrenilen Akkan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

 

KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA

Olayın ardından Akkan’ın hayatını kaybettiği güvenlik kameraları görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Akkan’ın kullandığı otomobilin yağışlı havada bir anda kontrolden çıktığı, ardından yolun kenarındaki çöp konteynerine çarptıktan sonra taklalar atarak yol kenarındaki boşluk alana savrulduğu kayıtlara girdi.

 

AEDAŞ: DERİN ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ

Yaşanan kazanan ardından yazılı olarak basın açıklaması yapan Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), Akkan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dildi. AEDAŞ’ın açıklamasında; “Uzun yıllardır şirketimiz bünyesinde çalışan ve iki yılı aşkındır Alanya’da Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürlüğü görevini üstlenen, bugüne kadar yaptığı çalışmalar ile bölge halkının sevgi ve saygısını kazanan değerli çalışma arkadaşımız Murat Akın Akkan’ı elim bir trafik kazasında kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Kıymetli çalışma arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine ve sabır dileriz” ifadeleri kullanıldı.