ADD'DEN TEBRİK MESAJI

.

GÜNDEM 3.04.2024 11:07:00 0
ADD

GAZİPAŞA’DA Mehmet Ali Yılmaz ve meclis üyeliğine seçilen isimleri tebrik eden ADD Gazipaşa Şubesi tarafından yapılan açıklamada, Yılmaz ve meclis üyelerine başarı dilendi. Açıklamada, “Gazipaşa’da topluma yönelik yapılacak çalışmalarda, belediyemizin ve meclis üyelerimizin çok hassas ve gayretli olacağını ümit ediyoruz ve kuşku duymuyoruz” denildi. 


Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gazipaşa Şubesi tarafından, 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri hakkında açıklama yapıldı. Açıklamada, 2’nci kez seçimi kazanan CHP’li Mehmet Ali Yılmaz ve meclis üyeliğine seçilen meclis üyelerini tebrik eden ADD Gazipaşa Şubesi, Başkan Yılmaz ve meclis üyelerine başarı diledi. ADD’den yapılan açıklamada, “31 Mart yerel seçimlerinde halkın yüzde 50’den fazlasının oyunu alarak tekrar seçilen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz ile seçilen meclis üyelerini tebrik ederiz. Önümüzdeki dönemin; Gazipaşa’nın tam olarak kabuğunu kırdığı ve şehirleşme sürecine girdiği bir dönem olacağını düşünüyoruz. Bu sürecin en güzel şekilde yönetileceğinden kuşkumuz yoktur. 


“KUŞKU DUYMUYORUZ”
Meclis çoğunluğunu alan ve halktan aldığı yüksek destekle Gazipaşa’yı yönetmeye layık görülen CHP, halkçı bir belediyecilik anlayışı ile ilçemizde huzurlu bir yönetim anlayışını önceki dönemki gibi artırarak sürdürecektir. Büyükşehir ile meclis çoğunluğu ile ilçe, güçlü bir yerel iktidar olarak yönetilecektir.  Şehirleşirken kurallı ve kimlikli bir şehirleşme çok önemlidir. Halkın, kadınların, gençlerin ve çocukların huzur bulacağı sosyal alanlar çok önemlidir. Dengeli bir yapılaşma, rahat bir ulaşım, toplu taşıma, bir kültür kenti olabilme çok önemlidir. Yeteri kadar yeşil alan çok önemlidir. Tüm üreticilere, üretenlere destek çok önemlidir. Bunlara yönelik projeler şehrin 100 yıl sonrasını kurtarır. Bu konularda belediyemizin ve meclis üyelerimizin çok hassas ve gayretli olacağını ümit ediyoruz ve kuşku duymuyoruz. ADD olarak başkanımıza ve meclis üyelerine başarılar dileriz. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: ' TEBRİK MESAJI