ADD’DEN BURS ATAĞI

Gazipaşa' da, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanı sunan ADD Gazipaşa Şubesi, geçen yıl 11 olan burs verdiği öğrenci sayısını 20’ye yükseltmek istiyor.

GÜNDEM 11.09.2024 01:19:00 0
ADD’DEN BURS ATAĞI

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gazipaşa Şubesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanı sunmaya devam ediyor. ADD Gazipaşa Şube Başkanı Av. Hasan Coşkun, geçen yıl 11 öğrenciye burs imkanı sağladıklarını dile getirerek, bu yıl bu sayıyı 20’ye çıkarmak istediklerini dile getirdi. ADD’nin burs imkanına destek olmak isteyen hayırseverleri dernek binasına davet eden Başkan Coşkun, “Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gazipaşa Şubesi olarak desteğe muhtaç öğrencilerimize destek olmaya devam ediyoruz. Geçen yıl 11 öğrencimize burs verdik. Bu yıl bu sayıyı imkanlarımıza göre 15 ila 20’ye çıkarmak ve her yıl artırarak sürdürmek istiyoruz. Burs talep eden öğrencimiz lise veya üniversite öğrencisi olabilir. Tabi ki önceliğimiz, ailesinden ayrı yaşamak zorunda kalan üniversiteli öğrencilerimiz ve özellikle kız öğrencilerimiz olacaktır” dedi. 

 

BAŞVURULAR 30 EYLÜL TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEK 

ADD’den burs almak isteyen öğrencilerin 30 Eylül tarihine kadar ADD Gazipaşa Şube binasında başvuru yapabileceğini dile getiren Coşkun, “Başvurular 1 Eylülde başlamış olup 30 Eylül’e kadar yapılabilecektir. Diğer detaylar hakkında başvuru anında bilgilendirme yapılacaktır. Burs vereceğimiz öğrenci sayımız ve vereceğimiz burs tutarımız, burs için yapılacak bağışlar, etkinliklerimize olan katılım yoğunluğu ve gelirlerimizden aktarabileceğimiz tutara göre belirleneceğinden, bağış yapmak isteyen hayırseverlerimizin bu süredeki yapacağı bağışlar ve etkinliklerimize katılım yoğunluğu önem arz etmektedir” ifadelerini kullandı.  

 

HAYIRSEVERLERDEN DESTEK İSTEDİ 

ADD Gazipaşa Şube Başkanı Hasan Coşkun, ADD’nin burs imkanına destek olmak isteyen hayırseverleri dernek binasına davet etti. Bağışların makbuz karşılığında yapıldığını belirten Coşkun, “Bağışlar derneğimizde makbuz karşılığı yapılabileceği gibi sadece burs için kullanılan ve aşağıda İBAN numarası bildirilen hesaba da gönderilebilecektir. Burs karşılığı yapılan bağışlar sadece bu amaçla kullanılabilmektedir. Atatürkçü Düşünce Derneği Gazipaşa Şubesi olarak her zaman çocuklarımız ve gençlerimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Burs almak isteyen öğrencilerimizi ve burs vermek amacı ile bağış yapmak isteyen hayırseverlerimizi derneğimize bekleriz. Bağış yapmak isteyen hayırseverlerimiz, TR92 0001 2009 5750 0016 0000 91 (Halkbank İBAN Burs) numarasına bağışlarını yapabilir” şeklinde konuştu. >Geylani TOPALOĞLU 


Anahtar Kelimeler: ATAĞI