ADD’den Ata’ya ziyaret

ADD Gazipaşa Şube Başkanı Av. Hasan Coşkun ve Başkan Yardımcısı Yavuz Çetin, Ankara temasları sırasında Anıtkabir’i ziyaret etti.

GÜNDEM 10.04.2023 14:08:00 0
ADD’den Ata’ya ziyaret

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gazipaşa Şube Başkanı Av. Hasan Coşkun ve Başkan Yardımcısı Yavuz Çetin Ankara’ya çıkarma yaptı. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden ikili, ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret edip, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı. Burada Ata için dua eden ikili, İsmet İnönü’nün kabrini de ziyaret etti. Ardından ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt'u ziyaret eden Coşkun ve Çetin, derneğin Gazipaşa’daki faaliyetleri hakkında bilgi aktardılar. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bozkurt, Coşkun ve Çetin’e teşekkür ederek yeni oluşan Gazipaşa ADD Yönetimine başarı diledi. 

“VATANI, CUMHURİYETİ VE DEVRİMLERİNİ YAŞATACAĞIMIZA SÖZ VERDİK”

Anıtkabir ziyaretiyle ilgili konuşan ADD Gazipaşa Şube Başkanı Av. Hasan Coşkun, “Ankara’da Ata’mızı ziyaret ederek şükran ve dualarda bulunduk. Bize bıraktığı bu güzel vatanı, Cumhuriyeti, devrimleri, gücümüz yettiğince yaşatacağımıza tekrar tekrar söz verdik. Rahat uyu atam. İzini rehber edinen, eserlerine sahip çıkan genç bir nesil geliyor. Sen; Cumhuriyeti gençlere emanet ettin, inanıyoruz ki gençlerimiz emanetini ebediyen koruyacak” dedi. 

“GAZİPAŞA’DA TEKRAR BULUŞMA İSTEĞİNİ DİLE GETİRDİ”

ADD Şube Başkanı Coşkun, “Genel Başkanımız Sayın Hüsnü Bozkurt’u, Başkan Yardımcım Yavuz Çetin başkanımla birlikte ADD Genel Merkezi’nde ziyaret ettik. Genel başkanımız sıcak ve samimi bir şekilde bizleri karşıladı. Gazipaşa şubesi olarak çalışmalarımız ve gelecekle ilgili düşüncelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerinin önerilerini dinledik. Yapılacak çalışmalarda her türlü desteğe hazır olduğunu ve en kısa zamanda Gazipaşa’da tekrar buluşma isteğini dile getirdi. Genel Başkanıma, genel sekreterime, genel saymanıma ve genel merkez çalışanlarımıza bu güzel karşılamaları için şahsım, yönetim kurulumuz ve Gazipaşa ADD Şubemiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Coşkun ve Çetin, Ankara temasları esnasında, CHP Antalya milletvekilleriyle de görüşme fırsatı buldu. CHP Genel Merkezi’nde temaslarda bulunan eden ikili, 1. Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Ulucanlar Cezaevi’ni de ziyaret etti.

 


Anahtar Kelimeler: ziyaret