Tarih: 18.05.2024 10:43

ADD YÖNETİMİ ÖZEL ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

ADD Gazipaşa Şube Başkanı Av. Hasan Coşkun ve ADD İlçe Yönetimi, sağlık çalışanı Tuğçe Hilal Tatar sponsorluğunda düzenlenen etkinlikte Korubaşı’nda özel öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlikte Başkan Coşkun ve yöneticiler özel öğrencilere çeşitli hediyeler takdim ettiler. 


Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gazipaşa Şube Yönetimi, 10-16 Mayıs Engellileriler Haftası dolayısıyla Korubaşı Özel Eğitim Uygulama (1. ve 2. Kademe) Okulu’nda sağlık çalışanı Tuğçe Hilal Tatar sponsorluğunda etkinlik düzenledi. Etkinlikte, ADD Gazipaşa Şube Başkanı Av. Hasan Coşkun, ADD yöneticileri, CHP Gazipaşa Belediye Meclis üyesi Kerim Çetin, okul yönetimi, okulda görevli öğretmenler, veliler ve özel öğrenciler yer aldı. Özel öğrencilerin günü kutlayan Başkan Coşkun ve beraberindeki heyet, özel öğrencilere oyuncak çeşitli hediyeler takdim ettiler. Etkinlikte, öğrencilerin durumları hakkında bilgi alan ADD heyeti, özel öğrenciler ve velileriyle sohbet etti. 


Yapılan etkinlikle ilgili ADD Gazipaşa Şubesi’nden şu açıklama yapıldı: “Engelliler haftası nedeni ile Gazipaşa Korubaşı Özel Eğitim Uygulama (1. ve 2. Kademe) Okulu’nu ziyaret ederek çocuklarımıza hediyeler takdim ettik. ADD Gazipaşa Şube Başkanımız Av. Hasan Coşkun ile yöneticilerimiz Abdulkadir Tuncer ve Mehmet Yılmaz ile CHP Meclis Üyemiz İnş. Müh. Kerim Çetin, çocuklar, veliler ve öğretmenler ile sohbet etti. Etkinliğimize sağlık çalışanımız Tuğçe Hilal Tatar Hanım sponsor oldu. Hilal Hanıma ve okul müdürümüz Mustafa Uygun hocamıza çok teşekkür ederiz.” >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —