Tarih: 27.10.2023 12:28

ADAYIMIZ MHP’DEN OLSUN!

Facebook Twitter Linked-in

GEÇTİĞİMİZ ay gerçekleşen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanlığı Olağan İlçe Kongresi’nde kongreye tek aday olarak giren Numan Terzi tekrardan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı olmuştu. Başkanlığının ardından seçim çalışmalarına devam eden Terzi, Ankara’ya bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. 

 

ANKARA’YA ADAY İSTEMEYE GİTTİ

Siyaset alanında çıktığı ziyaret turunda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birebir görüşme yapan Başkan Terzi, Bahçeli ile Gazipaşa Belediye Başkan Adaylığı için Cumhur İttifakı adayının MHP’den çıkması yönünde istişareler gerçekleştirdi. Ziyarette Bahçeli’nin elini öperek hayır duasını alan Gazipaşa MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, Bahçeli’den aldığı talimatları yerine getireceğini dile getirdi.

 

“ÜÇ HİLALİ DALGALANDIRMAK İSTİYORUZ”

İlçe Başkanı Numan Terzi, yerel seçimle ilgili daha önce de “Defalarca dile getirdim. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Gazipaşa Belediyesi’nde üç hilali dalgalandırmak gibi bir hedefi vardır. Bunu gerçekleştirebilecek kadrolara ve isimlere sahibiz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendilerin Gazipaşa ile ilgili nasıl bir düşünceleri var, onu ilerleyen süreçte bekleyip göreceğiz. Ancak bizler üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Cumhur İttifakı olarak her iki partinin alacağı karara saygı duyarak, seçim zaferine giden yolda gerekli desteği vereceğiz” şeklinde açıklama yapmıştı.

 

İŞTE TERZİ’NİN ANKARA ZİYARETİNDEN KESİTLER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesinin ardından İlçe Başkanı Numan Terzi, Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’i makamında ziyaret ederek ilçeye dair yaptıkları çalışmaları arz ederek görüş aldı. 

Ardından yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Sadir Durmaz’ı makamında ziyaret eden Terzi, istişarede bulunmasının ardından karşılıklı sohbet gerçekleştirerek makamdan ayrıldı. Durmaz’ı ziyaretinin ardından ise Genel Başkan yardımcısı İsmail Özdemir’i makamında ziyaret eden Terzi, çalışmalarını arz ederek yeni çalışmaları hakkında da bilgi aktardı.

Ardından Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım’ı makamında ziyaret eden Terzi, ilçedeki durum hakkında bilgi vererek çalışmalarını sundu. Gerçekleşen ziyaret, istişare ve karşılıklı sohbet şeklinde geçti. Yıldırım’ı ziyaretinin ardından ise sırasıyla Genel Başkan yardımcıları Kâmil Aydın ve Pelin Yılık’ı ziyaret eden Başkan Terzi, ilçede çalışmalar ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Üner ile birlikte Antalya Milletvekilleri Abdurrahman Başkan ve Hilmi Durgun’u da makamlarında ziyaret eden Terzi, çalışmaları hakkında istişarede bulunmasının ardından, kendilerine Antalya’ya hizmet yolunda başarılar diledi. 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ı da makamında ziyaret eden Terzi, son olarak MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan ve Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu’nu da makamında ziyaret ederek Ankara turunu sonlandırdı.>Geylani TOPALOĞLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —