ADAY BELLİ KARAR NET

Gazipaşa Manşet Gazetesi’ni ziyaret eden MHP MYK Üyesi Mustafa Aksoy, 2023 seçimleri hakkında net konuştu. Cumhur İttifakı’nın seçimlerden zaferle ayrılacağına inandığını dile getiren Aksoy, “Aday belli karar net” dedi.

SİYASET 2.02.2023 11:55:00 0
ADAY BELLİ KARAR NET

2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için geri sayım sürerken, siyasi partiler saha çalışmalarına devam ediyor. Uzun bir süredir farklı il ve ilçelerde saha çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Mustafa Aksoy, Gazipaşa’ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Gazipaşa Kaymakamlığı ile oda, dernek ve esnafları ziyaret eden Aksoy’a; MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, MHP Belediye Meclis Üyesi Murat Özgen, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal ve MHP yöneticileri eşlik etti. Gazipaşa’da esnafın nabzını yoklayan Aksoy, Gazipaşa Manşet Gazetesi’ni de ziyaret edip, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 


“6+1 MASASI DENİLEN ZİLLET İTTİFAKINA KARŞI BİR SEÇİME GİRECEĞİZ”


2023 seçimleri hakkında net konuşan Aksoy, Cumhur İttifakı’nın seçimlerden zaferle ayrılacağına inandığını söyledi. Gittiği her ortamda, “Cumhur İttifakı ülkemizin koruyucusudur” söylemini kullanan Aksoy, “Aylardır Türkiye’nin birçok il ve ilçesini gezerek dava arkadaşlarımızla kucaklaşıyor, seçime giden süreçte ülkemizin içinde bulunduğu durumu istişare ediyoruz. Önümüzde ülkemizi bekleyen çok önemli bir seçim var. Bizim adayımız belli, kararımız net. Yüce milletimiz; 100 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 7 düvele karşı büyük bir zafer kazandı. Şimdi, Cumhur İttifakı olarak, 7 düveli arkasına almış 6+1 masası denilen zillet ittifakına karşı bir seçime gireceğiz. Bizler inanıyoruz ki; bu zillet ittifakını sandığa gömeceğiz” dedi. 


“BUNLARIN AMACI HALKA HİZMET DEĞİL, ÜLKEYİ BATAKLIĞA ÇEKMEKTİR”


Aksoy, “6+1 masasından ülkemize hayır gelmez. CHP; Sadet ve HDP, MHP ve AK Parti’den ayrılan koltuk sevdalıları ile bir masa kurdu. İP’i, Gelecek’i, Deva’sı, Demokrat’ı bir araya gelip, Cumhur İttifakı’nı yok etme mücadelesi içine girdi. “Türkiye’yi Demirtaş ile birlikte inşa edeceğiz” diyen Kılıçdaroğlu ve saz arkadaşları, PKK’ya yardım ve yataklık eden HDP ile menzillerini birleştirdi. Bunu açıkladıkları son mutabakat metninde de gördük. Zillet ittifakı, devletin yaptığı yatırım ve hizmetlere karşı olduğunu, bölücülere nasıl sahip çıkacaklarını bir bir anlattılar bu metinde. Neymiş şehir hastaneleri yapılmayacakmış, neymiş KHK’lılar serbest bırakılacakmış, neymiş Akkuyu Nükleer Santrali gözden geçirilecekmiş, neymiş bundan sonra belediyelere kayyum atanmayacakmış. Bunların amacı halka hizmet değil, ülkeyi bataklığa çekmektir” dedi. 


AZİZ MİLLETİMİZ BUNLARA İZİN VERMEZ


Cumhur İttifakı’nın 2023 seçimlerinden zaferle ayrılacağını belirten Aksoy, “Yuvarlak bir masanın etrafında toplanan ve masanın altında gizlenenlerin amacı ortada. Ama aziz milletimiz bunlara izin vermez. 2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri, Cumhur İttifakı’nın zaferi ile son bulacak. Tüm dünyada yaşanan ekonomik kriz ülkemizde de yaşanıyor. Bunu biliyoruz. Duyarsız değiliz, kayıtsız değiliz. Bugünleri de atlatıp düzlüğe çıkacağız. Bunu yapacak olan zillet değil, Cumhur İttifakı’dır. Ülkemizi geliştirecek, geleceğe hazırlayacak, her türlü beladan, tehlikeden koruyacak olan da Cumhur İttifakı’dır” şeklinde konuştu.
Aksoy ve beraberindekiler, gazetemize yapılan ziyaretin ardından “Adım Adım 2023; Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” programı kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürdü.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27