ADAY ADAYLARI TEMAYÜLE KATILDI

.

SİYASET 28.11.2023 09:52:00 0
ADAY ADAYLARI TEMAYÜLE KATILDI

AK Parti Antalya İl Başkanlığınca 31 Mart 2024'te düzenlenecek Mahalli İdareler Seçimleri'ne yönelik yapılan temayül yoklamasına Gazipaşa’dan belediye başkan aday adayları Ali Doğan, Ali Rıza Büyükakça, Adil Çelik, Mustafa Akçocuk ve Esen Diler katıldı.


AK Parti 2024 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olmak isteyenler için aday adaylık başvuruları 22 Kasım’da sona erdi. Belediye başkan aday adayları 26 Kasım Pazar günü için ise temayül yoklamasına tabi tutuldu. 


81 İLDE AYNI ANDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Partinin aday belirleme sürecindeki önemli süreçlerinden biri olan temayül yoklaması, 81 ilde aynı anda gerçekleştirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanlıkları için aday adaylarının tespit edileceği temayüle Gazipaşa’dan aday adayları Ali Doğan, Ali Rıza Büyükakça, Adil Çelik, Mustafa Akçocuk ve Esen Diler katıldı.
 

3 BİN 500’E YAKIN DELEGE OY KULLANDI
AK Parti Antalya İl Başkanlığınca Kepez Turgut Özal Spor Salonu'nda 31 Mart’ta düzenlenecek Mahalli İdareler Seçimleri'ne yönelik yapılan temayül yoklaması;  il yönetimi, ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademelerle gerçekleştirildi. 3 bin 500'e yakın delegenin oy kullandığı temayüle yüzde 90’ın üzerinde katılım sağlandı. 


Adaylık takviminin önümüzdeki ay içinde netleşeceği belirtilirken, anket çalışmalarının ise devam edeceği kaydedildi.>Vildan Rende


Anahtar Kelimeler: ADAYLARI TEMAYÜLE KATILDI