ACILI AİLE ERDOĞAN VE  SOYLU’DAN YARDIM İSTEDİ

Gazipaşa’da bir hafta önce ortadan kaybolan ve bir daha haber alınamayan Sedanur Uludağ’ın ailesi, kızlarının bulunması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan yardım istedi.

ASAYİŞ 1.12.2022 11:31:00 0
ACILI AİLE ERDOĞAN VE  SOYLU’DAN YARDIM İSTEDİ

GAZİPAŞA’DA 24 Kasım Perşembe günü ortadan kaybolan Sedanur Uludağ, o gün bugündür tüm arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. Kızlarından umudunu kesmeyen ve yaşadığı ihtimali üzerinde duran genç kızın anne ve babası, kızlarının bulunması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan yardım istedi.

ERDOĞAN VE SOYLU’DAN YARDIM TALEP ETTİ

Kızının sağ olduğuna inandığını dile getiren baba Cevdet Uludağ, kızının kendilerine ulaşmasını istedi. Tüm aramalara rağmen bulunamayan kızı için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Soylu’dan yardım talebinde bulunan baba Uludağ, “Sedanur kızım! Bugün yedinci gün. Benim konuşacak bir şeyim yok. Her şeyinle seni kabul etmeye hazırız. Biz kesinlikle seni unutmadık, ümidimizi yitirmedik, Cenabı Allah’tan ümidimizi de kesmedik, sabırla, metanetle bekliyoruz. Tüm aramalara rağmen bulunamadın ama bana en kısa zamanda bir haber ver, bir ulaş. Bildiğin herkesin numaraları var sende, senden mutlaka bir haber bekliyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Soylu’dan da bu konuda yardım bekliyorum. Bir an önce aranıp bulunmasını istiyorum. Zaten tüm Türkiye seferber. Haberlerinizi bekliyorum. Kesinlikle sağ olduğunu biliyorum” dedi.

“BEN YEDİ GÜN OLDU HİÇ UYUMADIM”

Herkesin yardımına ihtiyaçları olduğunu dile getiren acılı anne Zülfü Uludağ, “Kızım bugün yedinci günün, hiçbir haberini alamadık. Hep seni bekliyoruz. Bütün köylüler, herkes seni arıyor. Haberlerde çıktın, kuzum beni duy, ben sensiz yapamam. Kardeşlerin perişan, sen gittiğinden beri okula gönderemedik. Biz bittik, bak ben yedi gün oldu hiç uyumadım. Ben bir saat uyumazsam o gün yatırdım, ama şimdi dimdik ayaktayım. Hep senin gelmeni bekliyorum. Ne olur sesimi duy. Duy ne olursun. Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum buradan, İçişleri Bakanımıza, bütün yetkililerden bana yardım etmelerini istiyorum. Kendi evlatlarını kaybetmiş gibi, beni de düşünsünler. Yardım edenlerden Allah razı olsun. Tam çaresiz kaldım. Hiçbir yere gidecek gücüm, kuvvetim kalmadı. Bana yardım etmezseler, ben hiçbir yerde arayıp bulamam. Ne olur sesimi duysun bütün Türkiye. Herkes kendi evladı gibi düşüsün. Ben bittim arttık. Sözün bittiği yerdeyim ben. Yüreğim yandı, Allah kimseye böyle vermesin böyle acıyı” diye konuştu.

“CUMHURBAŞKANIM VE İÇİŞLERİ BAKANIMIN BU İŞİ ÇÖZÜLECEĞİNE İNANIYORUM”

Genç kızın bulunmasını isteyen Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı ise, “Sedanur kızımız mahallemizde ikamet ediyor. Bugün yedinci gün, aramalarında hiçbir sonuca ulaşamadık. İnanın gerçekten annemizin feryadı bizim feryadımızdır. Benim köylülerim işini gücünü bıraktı yedi gündür kızımızı aramakla geçiyor. Tabiki de bu aramalarımız Gazipaşa kaymakamımız kontrolünde devam ediyor. Ama yedi gün olmasına rağmen daha hiçbir sonuca ulaşamadık. Güvenlik güçlerimiz karada, havada her tarafta arıyor. Ama ben devletime her ne olursa olsun güveniyorum. Çünkü devletimiz dünyaya hükmediyor. Bu işin de Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayip Erdoğan ve İçişleri Bakanım Sayın Süleyman Soylu’nun talimatlarıyla çözüleceğine inanıyorum. İnşallah bizim her şeyden önce Sedanur kızımızın sağ salim ailemizin yanına gelmesi ve ben inanıyorum ki gelecek. Ben burada arama kurtarma yapan, gazeteciler olmak üzere bu olayı duyuran herkese çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Sedanur kızımızın annesini dinlediniz. Eğer bir gören bir duyan varsa yani ufacık dahi bir iz olsa mutlaka ve mutlaka bizlere ulaşsın. Çünkü kız çocukları bizim değerlerimizdir. Bugün Sedanur kızımız yarın başka birisi. Benim o yüzden tüm Türkiye’ye çağrımız kız çocuklarına sahip çıkalım. Kız çocuklarımız bizim geleceğimiz, her şeyimiz. Masum kızlarımız kaybolmasın, Sedanurlarımız kaybolmasın. Ben arama kurtarma çalışmalarına katılan herkese teşekkür ederim. Sedanur’dan inşallah güzel bir haber alacağımızı ümit ederek, saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27