ACİL ÇÖZÜM BEKLİYOR

ACİL ÇÖZÜM BEKLİYOR

Gazipaşa’da hızlı nüfus artışıyla birlikte otomobil sayısındaki artış, birçok kentte olduğu gibi ilçemizde de otopark ihtiyacını beraberinde getiriyor. Günden güne artan bu sorun acil çözüm bekliyor.

GAZİPAŞA’NIN en büyük sorunlarından biri olan otopark sorunu çözüm bekliyor. İlçede artan araç sayısı ve yetersiz kalan park alanları nedeniyle sürücüler, araçlarını düzensiz ve kontrolsüz bir şekilde cadde ve sokaklara park ediyor. İlçemizde yaşanan otopark sıkıntısı, trafik akışının yanı sıra yayalara da zor anlar yaşatıyor. Yaşanan otopark sıkıntısı, yayalar ve araç sürücüler kadar, acil yardım araçlarını da etkiliyor. Özellikle trafik ve yaya yoğunluğun yaşandığı şehir merkezinde, geniş yapılan kaldırımlar, araç sürücüleri tarafından otopark olarak kullanılıyor.


OTOPARK SORUNU ÇEKİLMEZ HALE GELDİ
Gazipaşa’da hafta içi özellikle de bugün yani cuma günleri otopark sorunu belirgin bir gözle görünüyor. Şehir merkezinde gelişi güzel park edilen araçlar, trafik akışıyla birlikte hem yayalara hem de esnaflara sıkıntı yaşatıyor. Cadde ve sokaklarda uzun süreli park edilen araçlar, dükkanların önünü kapatıyor. Şehir merkezinde bulunan motosiklet park alanları da zaman zaman otomobil sahipleri tarafından otopark olarak kullanılıyor. Geride bıraktığımız seçim sürecinde mevcut başkan Mehmet Ali Yılmaz ve diğer adayların vaatleri arasında yer alan otopark sorunu, acil çözüm bekliyor.


HALK ÇÖZÜM İSTİYOR
Kontrolsüz ve düzensiz park eden araçların, görüntü kirliliğine yol açtığına dikkat çeken Gazipaşa halkı, Gazipaşa Belediyesi, siyasi partiler, ilgili kamu ve kurum müdürlerinin otopark sıkıntısına çözüm bulmasını istiyor. >Selçuk ÖZTÜRK



Anahtar Kelimeler: ÇÖZÜM BEKLİYOR