A MİLLİ TAKIM PORTEKİZ'LE KARŞILAŞIYOR

Avrupa kupası grup elemelerinde ikinci maçına çıkacak olan Türkiye A Milli Futbol takımı, bu Akşam saat 19.00’da turnuvanın güçlü ekiplerinden Portekiz ile karşılaşacak. Mücadele TRT 1’de yayınlanacak.

SPOR 22.06.2024 10:36:00 0
A MİLLİ TAKIM PORTEKİZ

EURO 2024 grup elemelerinde ikinci maçına çıkacak olan Türkiye, turnuvanın güçlü ekiplerinden Portekiz ile karşılaşacak. Kadrosunda Cristiano Ronalda, Bruno Fernandes gibi isimleri barındıran Portekiz ilk maçta Çekya'yı uzatmalarda bulduğu gol ile 2-1 yenmeyi başarmıştı. Türkiye Portekiz maçı 22 Haziran Cumartesi günü yani bugün saat 19.00’da oynanacak.


2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında Türkiye Gürcistan’ı 3-1 mağlup ederek üç puan kazanan Ay Yıldızlılar, Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile mücadele edecek. EURO 2024 macerasına devam eden Türkiye, gruptan lider çıkma yolunda altın üç puan niteliği taşıyan Portekiz maçında kazanmak istiyor.
 

HEDEF LİDERLİK
Türkiye, Gürcistan’ı yenerek en iyi dört üçüncüsünün gruptan çıkacağı EURO 2024’te büyük avantaj yakaladı. Gruptan çıkmak için büyük bir adım adan Türkiye’nin tek hedefi, liderlik... Portekiz, Çekya karşısında zorlanıp zar zor 2-1 kazandı. Bu da millilerimize bir gollük averaj avantajı verdi. Ay-Yıldızlılar cumartesi günü Portekiz’i yenerse grup liderliğini neredeyse garantileyecek. Berabere bile kalsak Gürcistan-Çekya maçının sonucuna göre büyük avantaj yakalayacağız.


Anahtar Kelimeler: MİLLİ TAKIM PORTEKİZ' KARŞILAŞIYOR