5. SINIFLARA ÖZEL SEÇME SINAVI

GAZİPAŞA Zeliha Tuncer AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, “5. Sınıf Öğrenci Seçme Sınavı” yapacak. 4. Sınıftan mezun olacak öğrencilerin katılacağı sınav için son başvuru tarihi ise 30 Mayıs.

EĞİTİM 10.05.2024 09:14:00 0
5. SINIFLARA ÖZEL SEÇME SINAVI

Gazipaşa Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi (AİHL) Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, 1 Haziran Cumartesi günü saat 10.00’da “5. Sınıf Öğrenci Seçme Sınavı” yapacak. 4. sınıftan mezun olup, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında 5. sınıfa başlayacak olan öğrencilere yönelik düzenlenecek olan sınav için son başvuru tarihi 30 Mayıs Perşembe. Kontenjanın ise 25 öğrenci ile sınırlı olduğu açıklandı. 


“ÖNCELİĞİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZDİR”
Gazipaşa Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi (AİHL) Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu tarafından yapılan açıklamada ise; “2024-2025 Eğitim Öğretim yılı için ‘5. Sınıf Öğrenci Seçme Sınavı’ hazırlıyoruz. Önceliğimiz öğrencilerimizdir. Özel başarı sınıfları, LGS hazırlık kursları, sosyal- kültürel ve dini faaliyetler, sportif ve sanatsal etkinlikler, tecrübeli akademik ve idari kadro ile öğrencilerimize en iyi imkânları sunuyoruz. Sınava katılmak isteyen öğrencilerimiz, 30 Mayıs Perşembe gününe kadar başvurularını yapabilirler. Sınavımız ise 1 Haziran Cumartesi günü saat 10.00’da yapılacak. Şimdiden sınava girecek olan öğrencilerimize başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: . SINIFLARA SEÇME SINAVI