Tarih: 09.05.2024 09:15

532 GÜNDÜR HABER YOK

Facebook Twitter Linked-in

Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı, ilçede 2022 yılında kaybolan ve 532 gündür kendisinden bir daha haber alınamayan Sedanur Uludağ ile ilgili “Yaşıyor, bulundu, geldi” şeklinde dilden dile dolaşan ifadelerin asılsız olduğunu dile getirdi.


GAZİPAŞA’DA 2022 yılında 24 Kasım Perşembe günü kaybolan ve 532 gündür kendisinden haber alınamayan Sedanur Uludağ, adeta sırra kadem bastı. Kaybolduğu günden bu yana hiçbir izine rastlanmayan Sedanur ile ilgili son günlerde asılsız dedikoduların ve haberlerin yayıldığına dikkat çeken Güneköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı, “Yaşıyor, bulundu, geldi” şeklinde dilden dile dolaşan ifadelerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.


“YAŞADIĞINA DAİR HERHANGİ BİR İPUCUNA RASTLANMADI”
Küçükballı, bu tarz söylemlerin aileye de zarar verdiğini ifade ederek şöyle konuştu: “Son günlerde mahallemizden kayıp olan genç kızımız ‘Sedanur Uludağ bulundu, yaşıyor, eve döndü, geldi’ gibi asılsız haberler yayılmakta… Zor durumda olan perişan olan ailesini daha da zor durumda bırakıyor. Sedanur Uludağ’ın yaşadığına dair şuana kadar herhangi bir haber ve ipucuna rastlanmadı. Çocuklarını kaybetme üzüntüsünü yaşayan bu ailemiz ‘en azından bir mezarı bari olsun’ diyor. Bu asılsız söylemler, ailemizi çok perişan ediyor. Lütfen onların hayatını daha da zindan etmeyelim. 


“AİLE PERİŞAN DURUMDA”
Bu tür dedikodular ailenin psikolojisini iyice bozuyor. Annesi gözü yaşlı bir şekilde, her gün kahrolarak kızının geri dönmesini bekliyor. Acılı olan ailenin acısını boş laflarla ikiye katlamayalım lütfen. Bütün hepsi sadece dedikodudan ibaret. Kaybolan kardeşimizden neredeyse 1 buçuk yıldır haber yok ve hala kayıp. Yaşadığına dair hiç belirti de yok. Eğer bir gün yaşıyorsa ve geri döner ise, mutlaka kolluk kuvvetlerimiz bizler ve ailesi de sizlerle paylaşacaktır. Tekrar söylüyorum, Sedanur Uludağ’dan hiçbir haber iz yok!” 


OLAYIN GEÇMİŞİ 
Gazipaşa’da 21 yaşındaki Sedanur Uludağ, 2022 yılında 24 Kasım Perşembe günü kaybolmuş ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Genç kızın, Koru Sahili’nde yalnız bir şekilde yürüdüğü anların bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği görüntüler ortaya çıkmasının ardından civarda yapılan geniş çaplı arama çalışmalarına rağmen kızlarının izini bulamayan aile, bir umutla televizyon programına çıkmış ve Sedanur Uludağ’ın dosyası cinayet büroya devredilmişti. Antalya’dan gelen özel bir ekip, Sedanur’un kaybolma olayını çözmek için geniş çaplı inceleme başlatmış, Sedanur’un yakınları ve arkadaşları özel ekip tarafından o dönemde ifade vermeleri için çağrılmıştı. Genç kızın en son görüldüğü Poyraz Limanı mevkiinde aylar önce yeniden geniş çaplı bir arama başlatılmıştı. Polislere, AFAD ekiplerinin destek verdiği çalışmalarda kadavra köpeği ile bölgede arama tarama faaliyeti gerçekleştirilmesine rağmen çalışmalarda bir ize rastlanmamıştı. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —