4. MODİFİYE FESTİVALİ ARYA İÇİN YAPILACAK

BU yıl 4.’sü düzenlenecek olan Modifiye Festivali, SMA hastası Arya Öztürk’ün kampanyasına destek amaçlı Gazipaşa’da gerçekleşecek.

GÜNDEM 14.06.2024 11:22:00 0
4. MODİFİYE FESTİVALİ ARYA İÇİN YAPILACAK

3 yıldır Alanya’da düzenlenen Modifiye Festivali, bu yıl Gazipaşa’da Arya bebek için düzenlenecek. Gazipaşa’da yaşayan SMA Tip 1 ölümcül kas hastası olan Arya Öztürk’ün bağış kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda; Arya’nın kampanyasına destek olmak amaçlı “Alanya Garage” tarafından Gazipaşa’da 4. Modifiye Festivali düzenlenecek. 23 Haziran Pazar günü Pazarcı Mahallesi Hacı Musa Çayı Caddesi’nde gerçekleşecek olan festivalde birbirinden renkli ve farklı özellikler taşıyan otomobiller, modifiye tutkunlarının beğenisine sunulacak. Festival saat 09.30’dan 17.30’a kadar devam edecek. Festivale yaya girişi ücretsiz olurken, araç girişi 250 TL, motosiklet girişi 150 TL olarak belirlendi. Festivale en az 400 aracın katılacağı bildirildi. Festivalde; Yağmur Sound, Cüneyt Durkut, Umut Ziyan, Sadık Şahin, DJ Bensu Şahin, Eray Ersan gibi isimler konuk olacak. Festivalden elde edilen bütün gelir, Arya bebeğin bağış kampanyasına aktarılacak.
 

EMNİYET MÜDÜRÜ KAYHAN’I ZİYARET ETTİLER
Düzenlenecek olan Modifiye Festivali için Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan’ı makamında ziyaret eden ALOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Celal Buhan ve ALOSDER Yönetim Kurulu Üyesi İdris Demiraslan, Müdür Kayhan ile Festival öncesi ve festival alanında alınacak tedbirler ile güvenlik önlemleri doğrultusunda istişarede bulundular. ALOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Celal Buhan, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan’ı ziyaretleri ile ilgili; “Toplumun huzuru açısından festival alanına gelecek olan bütün misafir araçlarımızın, vatandaşları ve trafikteki diğer sürücüleri riske atmaması adına festival alanı dışında yüksek sesli müzik dinlemesi, açık egzoz, lastik yakma ve drift atması kesinlikle yasaktır. Makamında bizleri ağırlayan Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Ali Kayhan’a hoş sohbeti ve vaktini bizlere ayırdığı için teşekkür ederiz. Her şey Arya bebeğimiz için” ifadelerini kullandı.
 

BABA ÖZTÜRK’TEN ÇAĞRI
4.Modifiye Festivali için katılım çağrısında bulunan baba Hamza Öztürk; “Kızımız Arya için % 61 olan bağış kampanyamız tüm hızıyla devam ediyor. 23 Haziran Pazar günü Arya’mız yararına düzenlenecek olan 4. Modifiye Festivali’ne katılımları bekliyoruz. Elimizden tuttuğunuz sürece Arya’mızı yaşatacağız. Kampanyamızı tamamlamamız için yardımlarınıza ihtiyacımız var. Bizleri bu günde yalnız bırakmayın. Festivale katılımları beklediğimizi tekrardan vurgulayarak katkı sağlayacak olanlara şimdiden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: . MODİFİYE FESTİVALİ YAPILACAK