Tarih: 28.02.2024 11:21

3 DOĞUM GÜNÜ BİRDEN KUTLANDI

Facebook Twitter Linked-in

25 Şubat’ta gerçekleşen Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti'nin (ALGC) düzenlediği '2023 Medya Başarı Ödülleri' gecesinde doğum günü olan KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, ALGC Genel Sekreteri Zeliha Oner ve ALGC Yönetim Kurulu Üyesi Vildan Rende için mütevazi bir pasta kesim töreni gerçekleştirildi.


Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti'nin (ALGC) düzenlediği '2023 Medya Başarı Ödülleri' gecesi 25 Şubat’ta görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Törende ödüller sahiplerini bulurken mesleğe gönül vermiş Alanya’lı 3 gazetecinin de doğum günü kutlandı. 25 Şubat’ta doğum günleri olan olan KGK Genel Başkanı ve ALGC Onursal Başkanı Mehmet Ali Dim, ALGC Genel Sekreteri Zeliha Oner ve ALGC Yönetim Kurulu Üyesi Vildan Rende için mütevazi bir pasta kesim töreni gerçekleştirildi. 


Akabinde ise kardeş ülke Azerbaycan'ın sevilen sanatçısı Süreyya Ayvazova sahne aldığı gece, eğlenceli anlara şahitlik etti.


KESEN: BUGÜN 3 DOĞUM GÜNÜMÜZ BİRDEN VARDI
Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti (ALGC) Başkanı Ferit Kesen’in de eşlik ettiği pasta kesim töreninde açıklama yapan Kesen, “ Bugün 3 doğum günümüz birden vardı. KGK Genel Başkanımız Mehmet Ali Dim, değerli meslektaşlarım ve aynı zamanda ALGC Genel Sekreteri Zeliha Oner ve ALGC Yönetim Kurulu Üyesi Vildan Rende’nin de doğum günü. Bizim için çok özel olan bu gecede hepsinin huzurlarında pasta keserek yeni yaşlarını kutlamak istedik. İyi ki doğdunuz… İyi ki varsınız..” ifadelerini kullandı. >Geylani TOPALOĞLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —