Tarih: 23.08.2024 09:45

30 AĞUSTOS’A ÖZEL SATRANÇ TURNUVASI

Facebook Twitter Linked-in

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü Gazipaşa’da çeşitli sportif etkinlikleri ile kutlanacak. Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilciliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde “Gazipaşa 30 Ağustos Zafer Bayramı Satranç Turnuvası” düzenlenecek. 


TURNUVA 24-25 AĞUSTOS’TA YAPILACAK
Turnuvanın 3 farklı kategoride yapılacağını dile getiren Türkiye Satranç Federasyonu Gazipaşa İlçe Temsilcisi Osman Çuha, sporla iç içe bir nesil yetiştirmek amacıyla ilçede sportif olarak birçok çalışma ve etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek şöyle devam etti: “102. yılını kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı anısına 24-25 Ağustos tarihlerinde Gazipaşa Satranç Turnuvası düzenliyoruz. Toplam 3 farklı kategoride (8 yaş ve altı, 10 yaş ve altı, açık kategori) düzenlenecek olan turnuvanın karşılaşmaları 35’+30’’ eklemeli tempoda oynanacak. Kategorilerinde dereceye giren ilk 3 sporcuya kupa ile ilk 5 sporcuya madalya verilecek olup, turnuva sonuçları UKD hesaplamalarında kullanılacak.


“BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR”
Turnuvaya başvurularımız devam ediyor. Şu ana kadar 67 sporcu kayıt yaptı, bu sayı tabi ki daha da artacak. AK Parti Gazipaşa ilçe Başkanı Ramis Yiğit ile merhum Fahri Kalaycı adına çocuklarının sponsor olduğu turnuva, Gazipaşa İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Turnuva günü yeni kayıt yapılmayacak olup, sporcu kayıtları “Turnuva Kayıt” link’inden yapılacak. Yaş kategorisindeki sporcular, Kayıt Kontrol anında Açık kategorisine geçiş yapabilecek. Kayıt kontrol anında Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından verilen lisans kartları sporcuların yanlarında olmalıdır.” >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —