30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ

.

SPOR 27.08.2024 11:01:00 0
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ

30 AĞUSTOS Zafer Bayramı anısına Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilciliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde Gazipaşa’da gerçekleştirilen satranç turnuvası, düzenlenen ödül töreniyle tamamlandı. 


30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü Gazipaşa’da çeşitli sportif etkinlikleri ile kutlanıyor. Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilciliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde “Gazipaşa 30 Ağustos Zafer Bayramı Satranç Turnuvası” düzenlendi. Zafer Bayramı’nın 102. yılına özel 24-25 Ağustos tarihleri arasında yapılan turnuva, 3 farklı kategoride ve (8 yaş ve altı, 10 yaş ve altı, açık kategori)  35’+30’’ eklemeli tempoda oynandı. 


TURNUVANIN KAZANANLARI
Turnuva sonrası Gazipaşa İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda yapılan ödül töreni ile her kategoride ilk 3’e giren sporculara kupa, ilk 5’e girenlere ise madalyaları takdim edildi. Sporcuların yaş kategorileri ile kupa ve madalya dereceleri ise şu şekilde:


8 YAŞ VE ALTI 
1-Metehan Coşkun 
2-Yiğit Dolunay 
3-Demir Doğan 
4-Tuğra Çağan Sözel
5-Kerem Emir Deniz


10 YAŞ VE ALTI 
1- Miraç Çalkan
2- İbrahim Çalkan 
3- Danııl Turchak
4-Gencay Karalarlı
5-Kağan Furkan Musara


AÇIK KATEGORİ
1-Alihan Arıkan 
2-İrfan Erin 
3-Murat Mehmet Yılmaz 
4-Remzi Çolak
5-Umuralp Yalçınkaya


MÜDÜR ATEŞ, DERECEYE GİREN SPORCULARI TEBRİK ETTİ
Düzenlenen ödül töreninde konuşan Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, 30 Ağustos Zafer Bayramı adına ve anlamına uygun şekilde bir turnuva gerçekleştiğine dikkat çekti. Ateş, turnuvada dereceye giren sporcuları da ayrıca tebrik ederek, İlçe temsilcisi Osman Çuha’ya, turnuva hakemlerine, sponsor ve mekan sahipleri ile tüm katılımcılara teşekkür etti.  >Vildan RENDE 


Anahtar Kelimeler: AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI