30 AĞUSTOS COŞKUYLA KUTLANACAK

Gazipaşa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü coşkuyla kutlanacak. Şanlı zaferimizin 102. yılına özel düzenlenecek etkinlikler kapsamında Gazipaşa’ya gelecek olan ünlü sanatçı Erdal Güney Gazipaşalılarla buluşacak.

GÜNDEM 24.08.2024 09:42:00 0
30 AĞUSTOS COŞKUYLA KUTLANACAK

GAZİPAŞA Kaymakamlığı tarafından hazırlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı programı belli oldu. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenecek tören, 30 Ağustos Cuma günü sabah saat 07.00’de başlayacak. Şanlı zaferimizin 102. yılı, gün boyunca devam edecek etkinliklerle coşkuyla kutlanacak. 30 Ağustos nedeniyle, askeri birlik ve kurumlar ile kamu kurumları ve özel iş yerleri ay-yıldızlı bayrağımızla donatılacak. Resmi tören için kurum amirleri ve tüm görevliler ile davetliler saat 09.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda hazır bulunacak. Saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu yapılacak. Ardından saygı duruşuna durulacak, İstiklal Marşımız okunacak ve bayrağımız göndere çekilecek. Meydanda yapılan resmi törenin ardından şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilecek. 


ŞANLI 102. YIL COŞKUSU ERDAL GÜNEY KONSERİ İLE DEVAM EDECEK
Gün içinde gerçekleştirilecek resmi tören ve temasların ardından, Gazipaşa Belediyesi tarafından organize edilecek kutlama programı başlayacak. Belediye tarafından Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenecek kutlama programı aynı gün Fener Alayı ile başlayacak. Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerindeki Ahmet Tuncer İlköğretim Okulu önünde saat 19.30’da başlayacak yürüyüş,  Selinus Sahili’nde bulunan Gazipaşa Belediyesi Halk Büfe’de sona erecek. Şanlı 102. yıl coşkusu zaferin saat 21.00’de Halk Büfe yanında Erdal Güney konseri ile devam edecek. 


BAŞKAN YILMAZ’DAN KUTLAMALARA DAVET
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemini vurgulayan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, tüm Gazipaşalıları 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına davet etti. Başkan Yılmaz, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarının, büyük zorluklara rağmen kazandığı bu büyük zafer, bizler için çok önemli. Cumhuriyetimizin kuruluşunda büyük paya sahip zaferimizi gelecek nesillere aktarmaya ve öğretmeye devam edeceğiz. Belediyemiz tarafından düzenlenecek olan Zafer Bayramımızın 102. yıldönümü kutlamalarına tüm vatandaşlarımızı ve hemşehrilerimizi davet ediyorum. Hep beraber fener alayı yürüyüşü ve Erdal güney konserimizde buluşalım. Bu büyük şanlı zaferimizi, coşku ve heyecanla her yıl olduğu gibi bu yıl da hep birlikte kutlayalım” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: AĞUSTOS COŞKUYLA KUTLANACAK