Tarih: 16.09.2024 00:36

2. KARALAR BOYNUZ FESTİVALİ” SONA ERDİ

Facebook Twitter Linked-in

Karalar Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği tarafından geçen yıl ilki düzenlenen Karalar Boynuz Festivali’nin bu yıl ikincisi düzenlendi. Geleneksel hale getirilen festival, Cumartesi sabah kapılarını açtı. Karalar Mahallesi’nde Pazar akşamına kadar devam eden festivalde bölge için önemli bir gelir kapısı olan keçiboynuzundan yapılan ürünlerin tanıtımı yapıldı.  

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU 

Festivalin ilk gününde stantlar kuruldu ve gün boyu çeşitli etkinlikler yer aldı. Akşam saat 20.00’de sahne olan Özlem Şahin, türkülerini Gazipaşalılar için seslendirdi. Festivalin ikinci gününde ise pazar günü yine çeşitli yarışmalar ve gösteriler yapıldı. Gün boyu Celal Balçık, Ahmet Yaman, Ahmet Balcı ve Soner Yalçınkaya gibi yerel sanatçıların da müzik ziyafeti sunduğu festivalde Pazar akşamı saat 20.00’de ise Havva Öğüt sahne aldı.  

Her yaştan vatandaşın katıldığı “2. Karalar Boynuz Festivali”nde keçiboynuzundan yapılan ürünler ve yöresel ürün stantları büyük ilgi görürken, festival aktiviteleri ise renkli görüntülere sahne oldu. >Vildan RENDE 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —