“2. KARALAR BOYNUZ FESTİVALİ” HAFTA SONU BAŞLIYOR

Karalar Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yaman, Karalar’ da ikincisi düzenlenecek olan ‘Boynuz Festivali’nin programını hakkında bilgi vererek, tüm ilçe halkını festivale davet etti.

GÜNDEM 10.09.2024 00:34:00 0
“2. KARALAR BOYNUZ FESTİVALİ” HAFTA SONU BAŞLIYOR

Karalar Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği tarafından geçen yıl ilki düzenlenen Karalar Boynuz Festivali’nin bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek. Geleneksel hale getirilen festivale ise geri sayım başladı. 14-15 Eylül tarihlerinde Karalar Mahallesi’nde düzenlenecek festivalde bölge için önemli bir gelir kapısı olan keçiboynuzundan yapılan ürünlerin tanıtımı yapılacak.  

 

ÖZLEM ŞAHİN VE HAVVA ÖĞÜT SAHNE ALACAK 

Cumartesi sabah kapılarını açacak olan festivalin ilk gününde stantlar kurulacak ve gün boyu çeşitli etkinlikler yer alacak. Akşam saat 20.00’de sahne alacak olan Özlem Şahin, türkülerini Gazipaşalılar için seslendirecek. Festivalin ikinci gününde ise pazar günü yine çeşitli yarışmalar ve gösteriler yapılacak. Gün boyu Celal Balçık, Ahmet Yaman, Ahmet Balcı ve Soner Yalçınkaya gibi yerel sanatçıların da müzik ziyafeti sunacağı festivalin ikinci gününde akşam saat 20.00’de ise Havva Öğüt sahne alacak. 

 

“TÜM İLÇE HALKIMIZ DAVETLİ” 

Karalar Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yaman, festival programıyla ilgili “Geleneksel hale getirdiğimiz 2. Karalar Boynuz Festivali’ni bu hafta sonu yani 14-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Yine bu yıl da dolu dolu bir festival programı hazırladık ve 2 gün boyunca sürecek. Özlem Şahin ve Havva Öğüt’ün sahne alacağı festivalimizde ayrıca yerel sanatçılarımız Celal Balçık, Ahmet Yaman, Ahmet Balcı ve Soner Yalçınkaya da müzik ziyafeti sunacak. Onun dışında stantlarımız yer alacak çeşitli yarışmalar ve gösterilerimiz olacak.  

 

Stantlar için bizlere 0544 881 97 10 ve 0531 743 23 49 numaralı telefonlardan ulaşabilirler. 12 Eylül’e kadar da başvuru yapmak isteyenlerin kayıtlarını alabiliriz. Festivale tüm ilçe halkımızı davet ediyor, o gün birlikte olma isteğimizi halkımızla paylaşıyoruz” şeklinde konuştu. >Vildan RENDE