2. DÖNEM İLK DERS ZİLİ ÇALDI

2. DÖNEM İLK DERS ZİLİ ÇALDI

GAZİPAŞA’DA iki haftalık ara tatilin ardından okullarda ikinci dönemin ilk ders zili çaldı. İlçede eğitim gören 9 bin 672 öğrenci, tekrar ders başı yaptı.

Gazipaşa’da iki hafta süren ara tatil sona erdi. 19 Ocak’ta başlayan ve pazar günü sona eren yarıyıl tatili sonrası, Gazipaşa’da eğitim gören 9 bin 672 öğrenci 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının 2’nci döneminde ders başı yaptı. Öğrenciler, iki haftanın ardından okullarına kavuşma heyecanını yaşarken, okulları ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, ders başı yapan öğrencilere başarı diledi.


“YENİ DÖNEM ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN BAŞARI GETİRSİN”
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül; “İlçemizde eğitim gören öğrencilerimiz için ikinci dönemin ilk zili çaldı. Öğrencilerimizi eğitim- öğretim yılının yeni döneminde yalnız bırakmayarak heyecanlarına ortak olduk. Yeni dönem öğrencilerimiz için başarı getirsin. Öğrencilerimiz ara tatilde hem bolca dinlendiler hem de yeni dönem için kendilerini geliştirdiler. Her öğrencimizin bizim için ayrı bir değeri var ve biz de idareciler ile öğretmenler olarak öğrencilerimizin geleceği için en iyi şekilde eğitim vermeye ve ilçenin eğitim seviyesini arttırarak gelişmeye çaba gösteriyoruz. Yeni eğitim- öğretim dönemi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize hayırlı olsun” dedi. >Aysel YILDIZ



Anahtar Kelimeler: . DÖNEM ÇALDI