27. YARDIM TIRI DEPREM BÖLGESİNDE

.

GÜNDEM 2.02.2024 11:15:00 0
27. YARDIM TIRI DEPREM BÖLGESİNDE

ÇINAR Derneği, İHH Gazipaşa Temsilciliği, İHH Alanya Şubesi ve STK’lar, deprem bölgesine insani yardım göndermek için yardım kampanyalarına devam ediyor. Hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan yardım 27. TIR’ı, deprem bölgesine ulaştırdı. 


6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin yaraları sarılmaya devam ediyor. 11 ilde can kayıplarına, büyük yıkım ve hasara neden olan depremin ardından yardım faaliyetlerini sürdüren Çınar Derneği ve İHH Gazipaşa Temsilciliği, İHH Alanya Şubesi ve STK’lar tarafından hazırlanan ve içinde 90 adet yatak ve bazanın bulunduğu 27’nci yardım TIR’ı deprem bölgesine ulaştırdı. 


YATAK VE BAZA YARDIMLARININ SONUNCUSU GÖNDERİLDİ
Çınar Derneği Başkanı Yunus Koç; “Daha önce 26 yardım TIR’ı gönderdiğimiz deprem bölgesine yardımlarımız devam ediyor. 27’nci yardım TIR’ını da deprem bölgesine ulaştırdık. Daha önce de iki yardım TIR’ı ile deprem bölgesine ulaştırdığımız yatak ve bazaların son olarak üçüncü yardım TIR’ını da deprem bölgesine ulaştırarak depremzedelerimizin ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sağladık. Yardım TIR’ı için destek verenlere ve emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: . YARDIM DEPREM BÖLGESİNDE