26. YARDIM TIRI BUGÜN GİDİYOR

ÇINAR Derneği ve İHH Gazipaşa Temsilciliği, deprem bölgesine insani yardım göndermek için yardım kampanyalarına devam ediyor. Hayırseverlerin destekleriyle hazırlanacak yardım TIR’ı, bugün saat 17.00’da ilçeden hareket edecek.

GÜNDEM 24.01.2024 09:49:00 0
26. YARDIM TIRI BUGÜN GİDİYOR

6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin yaraları sarılmaya devam ediyor. 11 ilde can kayıplarına, büyük yıkım ve hasara neden olan depremin ardından yardımlarını esirgemeyen ve farklı il ve ilçelere 25 yardım TIR’ı gönderen Çınar Derneği ve İHH Gazipaşa Temsilciliği, 26’ncı yardım TIR’ını deprem bölgesine göndermek için hazırlık yapıyor. 


20 TON UN GÖNDERİLECEK
Çınar Derneği ve İHH Gazipaşa Temsilciliği koordinatörlüğünde hazırlanan yardım TIR’ında 20 ton un gönderilecek. Soğuk havaların gelmesiyle birlikte yaşam şartları zorlaşan depremzedelerin en önemli ihtiyaçlarından birisinin öğün ihtiyacı olduğunu belirten Çınar Derneği Başkanı Yunus Koç, ilçe halkını depremzedeler için seferber olmaya davet etti. 


“DEPREMZEDELERİMİZİN YANLARINDA OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Çınar Derneği Başkanı Yunus Koç; “Daha önce 25 yardım TIR’ı gönderdiğimiz deprem bölgesine yardımlarımız devam ediyor. 26’ncı yardım TIR’ını ilçeden hareket etmek üzere hazırlamaya devam ediyoruz ve ilçe halkımızın da desteğini bekliyoruz. 20 ton unu deprem bölgesine yollayacağız ve soğuk kış günlerinde depremzedelerimizin öğün ihtiyaçlarını gidermek için bir nebze de olsa yardımımızı esirgemeyerek yanlarında olmaya çalışıyoruz. Soğuk kış günlerinde depremzedelerimize yardımcı olmak isteyenleri bekliyoruz ve yardımlarımız devam edecek. Yardımda bulunanlara ve emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: . YARDIM BUGÜN GİDİYOR