25. YARIM TIR'I DEPREM BÖLGESİNDE

ÇINAR Derneği, İHH Alanya Şubesi, İHH Gazipaşa Temsilciliği ve STK’lar öncülüğünde hazırlanan 25. Yardım TIR’ı deprem bölgesine ulaştı.

GÜNDEM 19.01.2024 17:21:00 0
25. YARIM TIR

6 Şubat 2023’te merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin yaralarını sarmaya devam ediyor. 11 ilde büyük yıkımlara, binlerce can kaybına ve hasara neden olan depremin ardından yardım faaliyetlerini sürdüren Çınar Derneği, İHH Alanya Şubesi, İHH Gazipaşa Temsilciliği ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK), 25. Yardım TIR’ını deprem bölgesine gönderdi. Çınar Derneği, İHH Alanya Şubesi, İHH Gazipaşa Temsilciliği ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK)  ile hayırsever vatandaşlar tarafından hazırlanan 25. yardım TIR’ı, Gazipaşa’dan dualarla deprem bölgesine uğurlanmıştı. Yaklaşık 100 adet yatak ve bazanın içinde bulunduğu TIR, deprem bölgesine ulaştı. 


“YARDIM ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR”
Çınar Derneği Başkanı Yunus Koç; “Çınar Derneği, İHH Alanya Şubesi, İHH Gazipaşa Temsilciliği ve STK’lar olarak; deprem bölgesine yönelik yapmış olduğumuz insani yardım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Havaların soğuyup yağmurların arttığı bugünlerde, deprem bölgesinde bulunan vatandaşlarımızı her zaman düşünüyoruz ve elimizden geldiğince yardımlarımızı esirgemiyoruz. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için çabalayanları kutluyor, diğer vatandaşlarımızı da az çok demeden yardımlarını esirgememeleri adına çağrıda bulunuyoruz. 25. yardım TIR’ımız, Kargıcak’taki Ütopia Otel tarafından bağışlanan yaklaşık 100 adet yatak ve bazaların olduğu ikinci kısmı, gönüllülerimiz tarafından 25. yardım TIR’ımıza yüklendi ve dualarla deprem bölgesine gönderilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere bölgeye ulaştı. Yağmurlu havaya rağmen yükleme çalışmalarına destek veren gönüllülerimize - dostlarımıza, Ütopia Otel yönetimine ve ulaşım -nakliye konusunda araç desteği sağlayan hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: . YARIM ' DEPREM BÖLGESİNDE