23 NİSAN’DA KOLTUĞU DEVRALDILAR

23 Nisan kutlamalarında bir gelenek haline gelen temsili makam değişiminde Kaymakam Orhan Altun koltuğunu çocuklara devretti.

EĞİTİM 24.04.2023 10:43:00 0
23 NİSAN’DA KOLTUĞU DEVRALDILAR

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 103. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Gazipaşa’da etkinlik ve programlar düzenlendi. Bazı okullar 23 Nisan program ve gösterisini dün yaparken, bazı okullarda ise 23 Nisan coşkusu bugün yaşanacak. 

Gazipaşa’da ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ kutlamaları dolayısıyla Kaymakam Orhan Altun koltuğunu temsili olarak sırasıyla Akalan Ortaokulu 7/A sınıfından Nazife Uysal, 7/C sınıfından Melike Özbek ve 8/A’dan Muhammet Kazım Oğul’a bıraktı. Temsili makam değişimi sırasında öğrenciler kaymakam olmaları halinde yapacakları çalışmalarından bahsetti. Öğrencilere ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül ile Akalan İlk ve Ortaokul Müdürü İlyas Yılmaz da eşlik etti.

“GELECEK NESİLLERİN DAHA MUTLU YAŞAMASI ARZUSUNDAYIM”

Ziyarette konuşan Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrencileri makamında ağırlamaktan mutlu olduğunu ifade ederek, “Sizler geleceğimizi simgeliyorsunuz. Gelecek nesillerin daha mutlu yaşaması arzusundayım. Bunun için de çalışmaya devam ediyoruz" dedi. Ziyaretin, gelecekte bu görevlere gelerek bu bayrağı devralacak çocuklar açısından bir nevi prova olduğunu dile getiren Kaymakam Altun, öğrencilerle sohbet ederek derslerinde başarılar diledi. >Vildan RENDE

 


Anahtar Kelimeler: NİSAN’ KOLTUĞU DEVRALDILAR