2024'ÜN YETKİLİ SENDİKASI EĞİTİM-BİR-SEN OLDU

EĞİTİM-Bir-Sen Gazipaşa Şubesi, 2024 yılı yetki tutanak sayılarına göre 245 üye sayısına ulaşarak Gazipaşa’da yetkili sendika oldu.

GÜNDEM 20.05.2024 09:50:00 0
2024

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Gazipaşa Şubesi, ilçede en fazla üye sayısını elinde bulundurarak bu yıl da Gazipaşa’nın eğitim camiasındaki yetkili sendikası oldu. İlçe Sendikalı Personel Tespit Formu’nda yer alan bilgilere göre, 245 üye sayısına ulaşarak Gazipaşa’da yetkili sendika olan Eğitim-Bir-Sen’i, 208 üye ile Eğitim-İş takip etti. Türk Eğitim-Sen’in üye sayısı 175, Eğitim-Sen’in 63, Eğitim Gücü Sen’in 43, Hürriyetçi Eğitim-Sen’in 6, TEÇ-SEN’in 5, Anadolu Eğitim Sen’in 2, Şehit Gazi Eğitim Birlik-Sen’in 1 ve Mil Eğitim-Sen’in 1 olarak kayıtlara geçti. 


GÖRGÜLÜER’DEN TEŞEKKÜR 
Konuyla ilgili açıklama yapan Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Gazipaşa İlçe Başkanı Şenol Görgülüer, üyelerine teşekkür etti. Görgülüer açıklamasında “Her yıl mayıs ayında yapılan eğitim kolları sendikaları arasında yetki belirleme çalışmaları nihayete ermiş ve ilçemizde en çok üye sayısıyla uzun yıllardır yetkili sendika olan Eğitim- Bir-Sen,  Gazipaşa'mızda eğitim kolunda yeniden yetkili sendika olmuştur.


“VARLIĞINIZ BİZLERE HER ZAMAN GÜÇ VERMEYE DEVAM EDECEK”
Yönetim kurulumuz olarak bizlere güvenen, her türü desteğini esirgemeyen, iyi ve kötü günde beraber olduğumuz siz değerli üyelerimize, kardeşlerimize çok teşekkür ederiz. Bizler her zaman olduğu gibi sizlerin yanında olmaya, karşılaşacağınız zorluklarda sizinle mücadele etmeye, sizlerin huzurunuz ve mutluluğunuz için hep en önde olmaya devam edeceğiz. Sizler için burada ve görevimizin başındayız. Varlığınız bizlere her zaman güç vermeye devam edecektir. İyi ki varsınız!” ifadelerine yer verdi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: ' YETKİLİ SENDİKASI EĞİTİM--