2024 BİODERMA PRO BEACH TOUR’DA GAZİPAŞA’YI TEMSİL ETTİLER

2024 Bioderma Pro Beach Tour Voleybol Turnuvası’nın dördüncü ayağı olan Antalya etabına katılan Faruk Sert ile Ali Yüksel Gazipaşa’yı profesyonel alanda temsil etti.

SPOR 6.08.2024 09:51:00 0
2024 BİODERMA PRO BEACH TOUR’DA GAZİPAŞA’YI TEMSİL ETTİLER

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlen 2024 Bioderma Pro Beach Tour Voleybol Turnuvası, dün oynanan final maçının ardından sona erdi. 2024 Bioderma Pro Beach Tour’un dördüncü ayağı olan Antalya etabına Gazipaşa’yı temsilen Faruk Sert ile Ali Yüksel katıldı.


“GAZİPAŞA’NIN ADINI DUYURMAK İSTEDİK”
Gazipaşa’yı ilk kez profesyonel alanda temsil ettiklerini dile getiren Faruk Sert “Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği 2024 Bioderma Pro Beach Tour Voleybol Turnuvası’nın dördüncü etabında Antalya’da çok güzel maçlar çıkardık. Türkiye U Milli ile oynadığımız maçı 2-0 yendik. Kıbrıs Milli ve Kıbrıs Voleybol ile oynadığımız maçlardan da 1-2 skor elde ettik. İlk kez katıldığımız turnuvada Gazipaşa’nın adını profesyonel alanda da duyurmuş olduk. Turnuvada bize sponsor desteği sağlayan Özgür Tunç ile Roma Property ekibine ve maça gelerek bize destek olan Yusuf Emre Kaya’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE