1 MAYIS ALANYA'DA KUTLANACAK

.

GÜNDEM 30.04.2024 09:48:00 0
1 MAYIS ALANYA

EĞİTİM-SEN Gazipaşa İlçe Temsilcisi Nuray Güler ve SES Gazipaşa İlçe Temsilcisi Nazire Akağa, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı dolayısıyla Alanya’da yapılacak etkinliklere ilçe halkını davet ederek, “1 Mayıs’ta meydanlarda olacağız” ifadelerini kullandılar.


İşçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak da bilinen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü (1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı) 1 Mayıs 2023 Çarşamba günü tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Gazipaşalı işçiler, sendikalar, dernekler siyasi partililer ve vatandaşlar, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nı Alanya’da kutlayacak. 


“TÜM EMEKÇİLERİMİZİ 1 MAYIS’TA MEYDANLARA BEKLİYORUZ”
Alanya’da yapılacak olan etkinliklere Gazipaşa’dan yoğun bir katılım sağlanacağını belirten Eğitim-Sen Gazipaşa Şube Temsilcisi Nuray Güler, “Bu 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nda Alanya’da olacağız. Alanya’daki etkinliklere Gazipaşa’dan da büyük bir ilgi olacak. Eğitim-Sen Gazipaşa Temsilciliği olarak bizde Alanya’daki kutlamalarda yerimizi alacağız. Çarşamba günü saat 14.00’te Gazipaşa Adliyesi yanından Alanya’ya birlikte hareket edeceğiz. Tüm emekçilerimizi 1 Mayıs’ta meydanlara bekliyoruz” dedi. 
 

AKAĞA; “ALANYA’DA OLACAĞIZ”
Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Gazipaşa İlçe Temsilcisi Nazire Akağa da sendika üyeleri ve vatandaşlarla birlikte Alanya’da gerçekleşecek 1 Mayıs kutlamalarına katılacaklarını açıkladı. “Gazipaşalı işçi ve emekçilerimizi 1 Mayıs’ta Alanya’ya bekliyoruz” diyen SES Gazipaşa Temsilcisi Akağa, “Saat 16.00’da Alanya Kuyular Önü Camii’nin önünde başlayacak yürüyüşümüz, İskele Meydanı’nda son bulacaktır. Tüm halkımızı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında düzenlenecek etkinliklere davet ediyorum” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK

 


Anahtar Kelimeler: MAYIS ALANYA' KUTLANACAK