1 GÜNLÜK GELİRİN TAMAMI ARYA'YA BAĞIŞLANACAK

GAZİPAŞA’DA “Tan Manav” tarafından SMA Tip-1 hastası Arya bebek için başlatılan yardım kampanyası kapsamında 6 Temmuz Cumartesi günü (Bugün) işletmeden alınan her türlü manav alışverişinden elde edilen gelir Arya’ya bağışlanacak.

GÜNDEM 6.07.2024 09:40:00 0
1 GÜNLÜK GELİRİN TAMAMI ARYA

Gazipaşa’da yaşayan Nurcan ve Hamza Öztürk çiftinin Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 tanısı konulan kızları Arya Öztürk, teşhisi konulduğundan bu yana tedavi için mücadele veriyor. Tedavi için gerekli miktarın toplanabilmesi için başlatılan yardım kampanyaları ise sürüyor. 29 aylık olan Arya için zamanın daraldığı ve bağış kampanyalarının yoğunlaştığı bu günlerde “Tan Manav” isimli işletme de destek için kolları sıvadı. Tan Manav, kalıtsal kas hastalığı SMA konusunda farkındalık yaratmak hem de SMA hastası Arya bebeğin tedavisine katkı sağlamak amacıyla 1 günlük gelirinin tamamını Arya’ya bağışlayacak.


HAYDİ GAZİPAŞA, TAN MANAV’A!
İşletme tarafından başlatılan yardım kampanyası ile ilgili yapılan açıklamada “6 Temmuz Cumartesi günü Tan Manav’dan alacağınız her türlü manav alışverişinden elde edilen gelirin tamamı Arya bebeğimize bağışlanacak. Tüm ilçe halkımızı Arya’ya nefes olmak ve kampanyamıza destek vermek için bekliyoruz” ifadelerine yer verildi. >Vildan RENDE