19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANACAK

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gazipaşa’da düzenlenecek kutlama programı belli oldu.

GÜNDEM 18.05.2024 10:10:00 0
19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANACAK

ULU Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak milli mücadeleyi başlattığı 19 Mayıs 1919’un 105. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Gazipaşa’da da coşkuyla kutlanacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Gazipaşa’da düzenlenecek program saatleri ise belli oldu. Gazipaşa Kaymakamlığı koordinesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilecek olan kutlama programı, 19 Mayıs Pazar günü saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtı’na Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün çelenk sunumuyla başlayacak. 


19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı program akışı ise şu şekilde; 
 

Açılış
1-Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından çelenk konulması
2-Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı
3-Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın bayram mesajının okunması
4-Kaymakam Orhan Altun ve Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın halkın ve gençlerin bayramını kutlaması
5-Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş’in günün anlam ve önemini belirten konuşması
6-Mehteran gösterisi
7- Türk Gençliği adına günün anlam ve önemini belirten konuşma
8-Cimnastik gösterisi
9-’Bandırma Vupuru’ adlı şiirin okunması 
10-Ödül töreni
11- Gazipaşa Anadolu Lisesi öğrencilerinin halk oyunu gösterisi
12- Tören Geçişi
Kapanış 


CEYLAN ERTEM KONSERİ VERİLECEK
Resmi törenlerin ardından Gazipaşa Belediyesi tarafından ise saat 19.30’da Gazi Mahallesi Yayla Market önünden Fener Alayı Yürüyüşü gerçekleştirilecek. Bayraklar, meşaleler ve marşlar eşliğinde bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak olan ilçe halkı için saat 21.00’de ise Ceylan Ertem konseri verilecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Gazipaşa Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz konser programıyla 19 Mayıs coşkusu geç saatlere kadar devam edecek.


BAŞKAN YILMAZ TÜM İLÇE HALKINI DAVET ETTİ
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz,19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için çok güzel bir program hazırladıklarını belirterek, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği bu anlamlı günü, gençlerimizle birlikte coşkuyla kutlayacağız. 19 Mayıs Pazar günü 19.30’da gerçekleştireceğimiz Fener Alayı Yürüyüşümüze ve 21.00’de sahne alacak Ceylan Ertem konserimize tüm halkımız davetlidir” şeklinde konuştu. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: MAYIS COŞKUYLA KUTLANACAK