1960’LI YILLARIN MEZUNLARI YEMEKTE BULUŞTU

GAZİPAŞA’DA 1960’lı yıllarda eğitim aldıkları okuldan mezun olan ortaokul arkadaşları, yıllar sonra yemekte bir araya gelerek eski günlerini yâd ettiler.

12.06.2024 11:25:00 0
1960’LI YILLARIN MEZUNLARI YEMEKTE BULUŞTU

Gazipaşa’da 1961-1962 ve 1963 eğitim ve öğretim yılında mezun olan ortaokul arkadaşları, yıllar sonra yemekte bir araya gelerek eski günlerini yâd ettiler. Yemekte öğrencilik yıllarını ve öğrenim hayatından sonra neler yaptıkları hakkında sohbet eden okul arkadaşları, gerçekleştirdikleri buluşmada duygusal ve özel anlar yaşadılar. Yemeğin sonunda ise hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdiler.


YILLAR SONRA BİR ARAYA GELMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR
Duygularını dile getiren eski okul arkadaşları şöyle konuştular; “Bizler 1960’lı yılların ortaokul mezunları olarak bir araya geldik ve eski günlerimizi yâd etmek istedik. Bu güzel günün bizim için anlamı ve değeri paha biçilemez. Tabi ki o zamanlarda her şey günümüzden farklıydı. Kimimiz zorluklar içerisinde öğrenim hayatını tamamladı. Öğrenim hayatımız boyunca saygıyı birinci planda tuttuk ve günümüz öğrencilerinde en çok eksik olan şeyin saygı olduğunu görüyoruz. Bizim zamanımızda öğretmenden korktuğumuz için mum gibi olduğumuzu düşünenler aslında yanılıyordu, bizim yolumuzdaki parolamız saygı idi. Şimdi geçmişe dönüp baktığımızda iyi ki o dönemlerde okumuşuz ve iyi ki bu güzel samimi dostlukları kendimize kazandırmışız. Yıllar sonra bir araya gelmenin tarifsiz mutluluğu içerisindeyiz. Dostluk kolay kurulan bir değil, gençlerimize tavsiyemiz dostlarını iyi seçsinler ki ileride oturup bizler gibi sohbet edip gülebilsinler.” >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: YILLARIN MEZUNLARI YEMEKTE BULUŞTU