“14 MAYIS’TA ZAFERİ GÖĞÜSLEYECEĞİZ”

AK PARTİ MKYK Üyesi Menderes Türel ve Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu muhtarlarla Gazipaşa Öğretmenevi’nde bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

SİYASET 27.04.2023 13:51:00 0
“14 MAYIS’TA ZAFERİ GÖĞÜSLEYECEĞİZ”

GAZİPAŞA Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan önderliğinde çalışmalarını sürdüren ilçe teşkilat üyeleri, ilçedeki tüm mahalle ve köyleri düzenli olarak ziyaret edip vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Ali Doğan’a ziyaretlerde Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu, AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel, Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Erden ile Gençlik Kolları Başkanı Musab Tuncer de eşlik etti. İlk olarak saat 12.30’da Küçüklü mahalle toplantısına katılan ekip, mahalledeki teşkilat mensuplarıyla birlikte ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Ardından sırasıyla İnceğiz, Aydıncık ve Çalpınar’da mahalle toplantılarına katılan İlçe teşkilat üyeleri, köylerdeki evleri de ziyaret ederek halkın sıkıntılarını dinledi. 

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİLER

Ak Parti heyeti köy gezilerinin ardından saat 18.00’de ise Gazipaşa Öğretmenler Evi’nde muhtarlarla bir araya geldi. AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel ve Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu burada muhtarların talep ve önerileri dinledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye en güçlü desteği verebilmek için muhtarlarımızın desteğine ihtiyacımız var diyen AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel, “Tam bağımsız bir Türkiye hedefimiz için ulaşımdan teknolojiye, milli savunmadan sağlığa, kısacası her alanda birbirinden önemli projeleri hayata geçirdik. Ve bugün de ülkenin kaderini belirleyecek bir seçimin arifesindeyiz. Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta zaferi göğüsleyeceğiz. Gün birlik olma günüdür. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan gece gündüz demeden köylerimize, mahallelerimize sahip çıktıkları, aşkla sevdayla hizmet üreten muhtarlarımıza, teşkilatımıza ve kıymetli vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

“GÜÇLÜ İKTİDARLA HERŞEY MÜMKÜN”

Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu ise “AK Parti olarak daha da fazlasını yapmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Sizlerde isteğim, ülkeye daha fazla hizmet edebilmek, Türkiye’nin dünya lideri ülkeler arasında yer almasına katkı sağlamak adına, güçlü bir iktidar için, hür iradenizi sandığa yansıtmanızdır. Tüm bunlar güçlü bir iktidar sayesinde daha kolay yapılır. Bu noktada siz muhtarlarımıza büyük görev düşüyor” şeklinde konuştu.

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27