Tarih: 26.10.2023 15:50

100.YILA ÖZEL ETKİNLİK

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA’DA Cumhuriyetin 100. Yılını sportif etkinliklerle sürdüren İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ekipleri, son olarak ilçeye 30 km uzaklıkta olan Doğanca Şehit Fatih Uysal İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Çocuk ve gençlerin spora yönelmesi konusunda yürüttüğü birçok projeyle dikkat çeken Gazipaşa İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, öğrencilere düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırmak, spor bilinci ve kültürünün oluşturulmasını sağlamak amacıyla sporcular ve antrenörler tarafından farklı spor dallarında branş tanıtımı yapıldı.

 

SPOR BRANŞLARI TANITILDI

Yapılan etkinlik ile ilk ve ortaokul öğrencileri; futbol, basketbol, voleybol, badminton, atletizm, hentbol, jimnastik, karete, okçuluk, güreş, drama, çocuk atletizmi, futsal, masa tenisi, satranç, dart ve bocce, petank gibi çeşitli spor branşlarını eğlenerek öğrenme imkanı buldu.

 

“HAYATIMIZA HAREKET KATMALIYIZ”

Etkinlik ile ilgili açıklama yapan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Ateş, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle hafta boyunca çeşitli sportif etkinliklere imza attık. Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak, ilçemize 30 km mesafede buluna n köy okullarından Doğanca Şehit Fatih Uysal İlk ve Ortaokulu’a giderek branş tanıtımı yaptık. Öğrencilerimiz hem eğlendi, hem de çeşitli spor branşlarını öğrendi. Bizler, sporu yaşam tarzı haline gelmiş her çocuğun ilçemizde sporla yetişmesini umut ediyoruz. Hepimiz farkındayız ki, ilçemizde çocuklarımız ve gençlerimizle çok büyük bir hareketliliğe sahip. Etkinliklerimiz devam edecek. Büyük küçük herkesi spor yapmaya, hayatına hareket katmaya davet ediyoruz” dedi.>Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —